Bereiding
- Meng alle ingrediënten voor de marinade in een schaal en laat de procureur hier minimaal een half uur in marineren. Keer het vlees minimaal 1 keer om tijdens dit half uur. (voor een nog beter resultaat laat je het vlees de nacht voordat je gaat koken lekker op z’n gemak in de marinade rusten)
- Haal het vlees uit de marinade en leg dit in een braadslee met een rooster. Zet de braadslee in een voorverwarmde oven op 220 C en laat dit een uur staan.
- Draai na een uur de oven terug in temperatuur naar 150 C en zet het vlees dan nog een kwartier met aluminiumfolie afgedekt terug in de oven.
- Haal het vlees uit de oven en laat dit onder de folie nog een kwartiertje rusten.
- Serveer de Thaise Babi pangang met kort gebakken bloemkoolrijst en jouw favoriete pindasaus. Eet Smakelijk!
- persoon
- minuten
Ingrediënten
- 500 gram procureur
- Marinade
- 4 el sojasaus
- 4 el olijfolie
- 1 el vissaus
- 1 tl gember geraspt
- 1 tl knoflook geraspt
- 1 tl citroengras pasta
- 2 el honing
- en verder
- 500 gr bloemkoolrijst
- 250 gr pindasaus
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: