Meer recepten met rundvlees

Bekijk alles
Italiaanse runderlappen met balsamico en rode wijn

Italiaanse runderlappen met balsamico en rode wijn

500 g magere runderlappen, snufje peper (versgemalen), 50 g boter, 2 rode uien (fijngehakt), 2 teentjes knoflook (in plakjes), 1 eetlepel tomatenpuree, 1 eetlepel oregano

Roergebakken biefstuk met shii-take paddenstoelen

Roergebakken biefstuk met shii-take paddenstoelen

1 biefstuk (125 g), 1 kleine ui, 100 g shii-take (paddenstoelen), 2 eetlepels sesamolie (of slaolie), 3 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel citroensap, snufje peper

Gehaktbal met een verrassing

400 g rundergehakt, 1 sjalotje, 1 ei (scharrel, M), 30 g paneermeel, snufje nootmuskaat, 100 g zwarte olijven (zonder pit), 30 g salami, 40 g boter, 2 dl tomatensaus

Gehaktkoekjes met saffraan en ‘Chumichimi’salsa

250 g rundergehakt, 1 eetlepel citroensap, stukje paprika (groene), snufje peper, 2 eetlepels muntblaadjes (fijngehakt), 3 eetlepels maïskorrels, 1 kleine ui

Mixed grill USA

Mixed grill USA

4 saucijsjes, 1 eetlepel worcestershiresaus, 4 kleine biefstukken, 2 eetlepels wijnazijn, 4 kleine hamburgers, 4 stukjes saffraan, 1 eetlepel barbecuekruiden, 4 kleine

Gehaktbrood met mozzarella

600 g rundergehakt, 1 grote aardappel, 1 ei, 1 beschuit, 4 eetlepels tomaten (zongedroogde), 1 ui, 2 eetlepels peterselie (gehakt), 2 eetlepels basilicum (gehakt), 1

Aardappelpreisoep met rookworst

1 rookworst (à 250 gram), 2 eetlepels boter, 225 g prei (in dunne ringen), 750 ml runderbouillon, 300 g aardappels (geschild en in kleine blokjes), 2 theelepels tijm, 150

Hete balletjes met pittige tomatensaus

Hete balletjes met pittige tomatensaus

200 g rundergehakt, 2 eetlepels koffieroom, snufje zout, 1 grote vleestomaat, snufje peper, 2 eetlepels paneermeel, 1 ui, 4 eetlepels olie, 5 eetlepels chilisaus

Kerrieburger van tartaar

Kerrieburger van tartaar met naanbrood en salade

500 g tartaar, 150 ml slasaus, 1 bosje koriander (á 15 g, verse, grof gehakt), 2 sjalotjes (fijngesnipperd), 2 theelepels kerriepoeder, 1 rode peper (van zaad ontdaan en

Gehaktballetjes met een hoedje van papier

1 kilo rundergehakt, 1 ei, 2 beschuiten, snufje nootmuskaat, 2 eetlepels Roosvicee, snufje zout, snufje peper (versgemalen), 30 velletjes gekleurd papier van 6 bij 8 cm