Meer recepten met varkensvlees

Bekijk alles
maisbroccolisaus met nasivlees

Maïsbroccolisaus met nasivlees

500 g nasi/bamivlees
, 500 g broccoli (kleine roosjes)
, snufje zout
, snufje peper (versgemalen)
, 3 eetlepels olijfolie
, 2 uien (fijngehakt)
, 2 teentjes knoflook

Indische hap met speklap

Schenk de ketjap met een slokje van het bier in een platte schaal (zet het bier dat je overhoudt apart voor later) en roer even door. Snij de grootste stukken vet van de

Mexicaans gekruide filetlapjes gegrat. met Cheddar

Mexicaans gekruide filetlapjes gegratineerd met Cheddar

4 varkensfiletlappen (á 125 g stuk), 2 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel kruiden (Mexicaanse), 4 plakjes kaas (Cheddar), snufje zout, snufje peper (versgemalen)

Varkenshaas met gemengde groenten en kruidenboter uit de braadzak

2 varkenshaasjes, snufje zwarte peper (versgemalen), 450 g soepgroenten (boeren), 75 g kruidenboter, snufje zout, 1 braadzak

Engelse sandwichlunch met driehoeksandwiches

4 plakjes bacon, 50 g paté (roompate), 2 plakjes cornedbeef, 6 boterhammen (witte casino boterhammen), ½ bakje tuinker,  4 plakjes tomaat, 4 eetlepels geraspte kaas (jong

Gegrilde saucijsjes

1 eetlepel olie, 4 saucijsjes (á 125 g stuk), ½ liter bouillon (kruidenbouillon), BBQ (grillplan of ovengrill)

Mediterrane varkensfiletlapjes

Mediterrane varkensfiletlapjes

4 varkensfiletlappen, ½ citroen, 1 eetlepel tijm (vers, fijngehakt), 2 eetlepels olijfolie, 1 zak roerbakgroenten (aubergine, courgette, rode paprika, ui), snufje

Pilaf met varkensvleesreepjes

500 g varkensvleesreepjes, 1 blik tomatenblokjes (á 400 g), 50 g boter, 300 g rijst, snufje peper (versgemalen), 2 uien (fijngesnipperd), snufje zout, 2 teentjes

Bacon-avocado salade

8 plakken bacon (dikgesneden), 4 eetlepels crème fraîche, 4 eetlepels honing, 4 eetlepels mosterd (grove), 2 stuks avocado, 1 citroen (sap van), 175 g veldspinazie

Speklappen in citroenmarinade

4 speklappen (á 125 g), snufje peper (versgemalen), 1 theelepel citroenrasp, 1 teentje knoflook (geperst), 2 eetlepels citroensap, 3½ eetlepel olijfolie, 1 theelepel