Meer recepten met rundvlees

Bekijk alles
Tortillas met kidneybonen

Tortilla’s met kidneybonen

200 g rundergehakt
, 50 g chorizoworst (dikke plakken)
, 1 eetlepel jalapenopepers (uit een potje, fijngehakt)
, 1 kleine ui
, 50 g geraspte kaas
, ½ liter kidneybonen

Knapzakjes met kerriegehakt

Knapzakjes met kerriegehakt

600 g rundergehakt, 1 ui, 2 theelepels kerriepoeder, 1 teentje knoflook, 16 vellen filodeeg, 4 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels sesamzaad, snufje peper, snufje zout,

Mediterrane gehaktballetjes

Mediterrane gehaktballetjes

400 g half-om-halfgehakt
, 4 theelepels kappertjes (20 g)
, 4 tomaten (zongedroogde, op olie)
, 2 eetlepels olijven (groene)
, 2 stuks ansjovisfilet
, 1 ei
, snufje

Hamburger rundvlees

Hamburger uit de grillpan

Ook uit de grillpan is een hamburger heerlijk! De échte hamburger is gemaakt met 100% rundvlees. De truc is te zorgen dat je burger niet bij de eerste hap al uit elkaar

Empanadas met pittig rundvlees

150 g rundergehakt, ½ ui (gesnipperd), 2 teentjes knoflook (gesnipperd),  15 g boter, 1 eetlepel olijfolie, 25 g amandel (schaafsel),  25 g rozijnen, ½ theelepel kaneel,

stoofvlees

Stoofvlees met bier en koffie

Verwarm de oven op 120°C. Verwarm een flinke klont boter (± 30 gram) in een ovenvaste stoofpan. Kruid de riblappen met salt n peppa en braad ze even kort aan in de

Proteïneburger

Proteïneburger

Een (extra) proteïneburger… waarom? Proteïnen – ofwel eiwitten – zijn belangrijke voedingsstoffen, net als koolhydraten en vet. Ze doen veel voor het

Mini gehaktbrood van de BBQ

Snijd de ui fijn en pers de knoflook uit. Doe het gehakt in een kom en breng dit op smaak met zout en peper. Voeg de gesneden ui en knoflook toe, samen met de

Biefstuk met olijven en knoflook

2 rode uien, 1 teentje knoflook, 50 g olijven (groene, zonder pit), 1 eetlepel olijfolie, snufje zout, snufje peper (versgemalen), 4 kogelbiefstukken (à 100 gram) en 2 dl

Saucijsjes met pesto en katenspek

4 rundersaucijsjes, 8 plakjes katenspek (of rauwe ham), 2 eetlepels pesto rosso (potje), ½ eetlepel zonnebloem olie, 1 ei, 1,2 liter water, 2 bouillonblokjes (of 0,6