Meer recepten met varkensvlees

Bekijk alles

Gevulde varkensrollade

250 g varkensfilet (aan 1 stuk), 100 g oesterzwammen, 2 blaadjes groene kool, ½ bosje waterkers (of klein zakje), 1 eiwit (losgeklopt), ½ eetlepel aardappelmeel, snufje

Indonesische varkenslappen in kokosmelk

500 g varkenslappen (in blokjes van 2½ cm), zwarte peper (versgemalen), 4 eetlepels zonnebloem olie, 2 uien (fijngehakt)

Hambloemen

7 plakken achterham (à 100 gram (ca. 1 cm dik)), ½ komkommer, 15 cherrytomaten, 2 zakjes cocktailsticks (à 150 gram)

Italiaanse schnitzel met salie en Parmaham

Italiaanse schnitzel met salie en Parmaham

4 varkensschnitzels (ongepaneerd) 4 plakken parma ham 50 g boter 4 blaadjes salie (vers) snufje peper (versgemalen) 50 g Parmezaanse kaas (geraspt)

Mixed grill USA

Mixed grill USA

4 saucijsjes, 1 eetlepel worcestershiresaus, 4 kleine biefstukken, 2 eetlepels wijnazijn, 4 kleine hamburgers, 4 stukjes saffraan, 1 eetlepel barbecuekruiden, 4 kleine

Varkensoesters met oesterzwammen en paksoi

Haal de varkensoesters 30 minuten van te voren uit de koelkast. De aardappels in de lengte halveren en op de bolle kant half insnijden. Circa 40 minuten garen in de oven

Varkenslapjes met frisse groente

Groente voorbereiden Snijd de groente, kook beetgaar en plaats ze in koud water. Meng onder het koken de groente marinade. Leg de groente in de marinade om te laten

pate met cranberries

Paté met cranberries

225 g varkenslever (in plakken) 150 g ontbijtspek 75 g ham (blokjes) 200 g hamlappen (in blokjes) 75 g speklappen (magere, in blokjes) 1 kleine ui

Vleesslaatje met prei appel en mosterd

Vleesslaatje met prei, appel en mosterd

250 g varkenslappen (of restje gaar vlees), 5 eetlepels mayonaise, 2 middelgrote appels, 2 eetlepels citroensap, 1 eetlepel bieslook (fijngehakt en wat sprietjes), 1

Filetlapjes met tomaat en ham

4 varkensfiletlappen, 4 bosuitjes, 4 takjes peterselie, 4 grote champignons, snufje peper, 3 eetlepels olie, snufje zout, 4 plakjes achterham, 2 tomaten (gehalveerd)