Bereiding
- Pel en snipper het sjalotje.
- Roer het kalfsgehakt tot een smeuïge massa in een kom.
- Voeg de olijfonaise, worcestershire saus en het citroensap toe. Breng op smaak met zout & peper uit de molen.
- Meng de kappertjes en het fijngesnipperde sjalotje er door heen.
- Verdeel de likkepot over de plakjes komkommer. Garneer met een appelkappertje en nog wat versgemalen peper.
vleeswaren
Vleeswaren zijn natuurlijk erg lekker op de boterham. En u kunt vleeswaren ook prima gebruiken bij warme broodgerechten, zoals tosti’s en uitsmijters. Maar met vleeswaren is nog veel meer mogelijk. U maakt er snel een complete maaltijd mee, bijvoorbeeld bij pasta of salades. Makkelijk, snel te maken en heel gevarieerd. Omdat vleeswaren al direct voor consumptie gereed zijn hebben de gerechten vaak maar een korte bereidingstijd.
- 4 personen
- 10 minuten
Ingrediënten
100 g kalfsgehakt
3 eetlepels olijfmayonaise
1 sjalotje
2 eetlepels kappertjes
paar druppels worcestershiresaus
paar druppels citroensap
snufje zout
snufje peper (uit de molen)
½ komkommer (in plakjes gesneden)
evt. appelkappertjes
Voedingswaarde per persoon
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: