Meer recepten met rundvlees

Bekijk alles
Tartaarburger met geitenkaas 5136hi

Tartaarburger met geitenkaas

400 g tartaar, 1 ei (M)
, 3-4 eetlepels paneermeel (met kruiden), 1 avocado (rijpe), 2 paprika's (geroosterde of 4 eetl. paprikasalade uit een pot), 50 g rucola
, 1

Koreaans tafelgrillen op de bakplaat

Koreaans tafelgrillen op de bakplaat

1 kleine varkenshaas (in dunne plakjes van ca. ¼ cm gesneden), 1 speklap (in dunne plakjes van ca. ¼ cm gesneden), 1 kleine ossenhaas (in dunne plakjes van ca. ¼ cm

Zuurkool met gebakken saucijsjes

4 saucijsjes, 1 zak zuurkool (à 500 g), 80 g boter, 2 sjalotjes (fijngehakt), 1 appel (in blokjes), 2 eetlepels rozijnen, 1 theelepel karwijzaad, 1 laurierblad, 3 dl

Chateaubriand met kruidenboter 5189

Chateaubriand met kruidenboter

1 rode peper, 100 g boter (zachte), 2 theelepels sinaasappelrasp, 1 eetlepel koriander (verse, fijngehakt), 2 stuks chateaubriand (à 250 gram, dubbele biefstuk van de

Ossenworstburgertjes

250 g ossenworst, 2 kleine tomaten, 50 g veldsla, 12 mini-bolletjes, ½ dl barbecuesaus, 3 eetlepels mayonaise, 2 sjalotjes

Wittekool-wortelstamp met rookworst

1 rookworst, 400 g wortels (winter), 1 kilo aardappels
,  snufje zout
, 300 g witte kool (gesneden), 3 eetlepels nasikruiden
, 5 eetlepels pinda's (gehakt)
,  kleine

Franse runderstoofpot

500 g runderriblappen, 150 g sjalotjes, 1 winterwortel, 1 rode paprika, 200 g champignon, 2 eetlepels olijfolie, 125 g spekreepjes (gerookte), 1 eetlepel bloem, 2 takjes

Knapzakjes met kerriegehakt

Knapzakjes met kerriegehakt

600 g rundergehakt, 1 ui, 2 theelepels kerriepoeder, 1 teentje knoflook, 16 vellen filodeeg, 4 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels sesamzaad, snufje peper, snufje zout,

Warme salade met biefstuk en gedroogde tomaten

4 biefstukken (à 125 g)
, 8 tomaten (gedroogd, op olijfolie + wat van de olie)
, 1 theelepel zwarte peper (grofgemalen)
, 200 g champignons
, 4 eetlepels

ragout

Ragout van de koe

Fruit in een koekenpan met wat olie de ui en knoflook tot ze zacht en glazig zijn. Breng de bouillon met het soepvlees aan de kook en laat dit minimaal een half uur