Bereiding
- Bak de plakjes bacon in een droge koekenpan. Laat uitlekken op keukenpapier.
- Smeer twee bruine boterhammen met boter en snijd schuin doormidden. Beleg met sla. Verdeel hierover de fricandeau. Bestrooi licht met zout en peper.
- Smeer twee witte boterhammen met guacemole en snijd schuin doormidden. Beleg met tomaat. Leg deze op de fricandeau.
- Dek de sandwiches af met de laatste bruine boterhammen. Leg de bacon erop en prik een cocktailprikker door de sandwich.
- 4 personen
- 25 minuten
Ingrediënten
8 plakjes bacon (circa 100 g)
150 g varkensfricandeau (kalfs of varkens)
8 blaadjes sla
2 tomaten (in plakjes)
3 eetlepels boter
4 eetlepels guacemole (avocadosaus (pot)
4 boterhammen (bruine)
2 boterhammen (witte)
Voedingswaarde per persoon
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: