Meer recepten met kalfsvlees

Bekijk alles

Kruidige kalfskebab

Het gehakt vermengen met alle ingrediënten. Vorm het gehakt met schone handen rondom de spiesjes. Plaats de spiezen een halfuurtje in koeling. Steek de BBQ aan het maak

Thaise gehaktballen met kokossaus

250 g kalfsgehakt, 2 eetlepels geklutst ei
, 1½ eetlepel Nam Pla (Thaise vissaus of neem sojasaus)
, ½ kleine limoen
, ½ theelepel sesamolie
, 1½ eetlepel Red Curry

kalfsentrecôte kalfsentrecote

Kalfsentrecôte met julienne van groente

Kalfsentrecôte wordt gesneden van de dunne lende en is nog malser dan runderentrecôte. Het randje vet aan de buitenkant geeft de kalfsentrecote extra smaak.  Veel

kalfskotelet

Kalfskotelet met groene groenten

Was de groenten en snij ze voor De krieltjes koken of bakken en de groenten 5-7  min roerbakken (begin met krieltjes, die hebben meer tijd nodig) Randjes van de kotelet

Toscaanse kalfsrolletjes met mozzarella

Toscaanse kalfsrolletjes met mozzarella

12 plakken kalfsfricandeau
, 1 mozzarellakaasje
, 12 blaadjes basilicum
, 6 tomaten (gedroogde)
, snufje peper (versgemalen)
, 12 blaadjes sla (niet al te grote bladeren)


Kalfstong met kappertjestapenade

Kalfstong met kappertjestapenade

1 kalfstong (zonder keelstuk), 1 ui (gesnipperd), 1 stukje foelie, ½ bosje Italiaanse kruiden (verse), 2 dl droge sherry (medium), ½ citroen, 4 eetlepels kappertjes, 6

Kalfsoester

Kalfsoester met papardelle en funghi

Zacht en mals kalfsvlees! Kalfsvlees wordt wereldwijd gewaardeerd om zijn delicate smaak en mooie textuur. Dat niet alleen: kalfsvlees zit vol waardevolle

kalfsvlees salade

Kalfsvlees salade vol verse groenten

Het kalfsvlees voor deze salade (heel malse en magere achtermuis) is vooraf aangebraden en gegaard tot een kerntemperatuur van 58 graden. Garen kan in een pan met deksel

Gepaneerde gevulde kalfsgehaktballen

Gepaneerde gevulde kalfsgehaktballen

2 plakjes rauwe ham, 500 g kalfsgehakt, 150 g roomkaas, 2 eieren, 1 zakje gehaktkruiden, olie (om te frituren, zonnebloemolie of arachideolie), paneermeel, 2 el

Kalfsoester met appel en rozemarijn

Kalfsoester met appel en rozemarijn

4 kalfsoesters, 3 eetlepels olijfolie, 1 kleine ui, 2 appels (stevige), 2 theelepels rozemarijn (verse), 8 plakjes ontbijtspek, snufje zout en een snufje peper (versgemalen)