Meer recepten met varkensvlees

Bekijk alles

Varkensfiletrollade met mosterdsaus

750 g varkensfiletrollade (gekruid), ½ selderij (knol, 500 g), 300 g worteltjes, 1 rode paprika, 4 takjes tijm, 4 eetlepels mosterd (grove), 1 eetlepel bloem, 1 dl

Babi pangang

Babi pangang

1 theelepel citroensap, 3 teentjes knoflook (fijngehakt), 2 uien (fijngehakt), 3 theelepels gemberpoeder, 1 theelepel laos, peper (versgemalen), snufje zout, 5 eetlepels

orientaalse spareribs

Oriëntaalse spareribs

2 kilo spareribs, 2 theelepels gemberpoeder, 1/2 theelepel kruidnagel (gemalen), 4 dl ketjap manis (zoete sojasaus), 6 dl water, 1/2 dl honing, 3 teentjes knoflook

Filetlapjes met aubergine en paprika

4 varkensfiletlappen (á 125 g stuk), 1 aubergine (in blokjes van 1 cm), snufje zout, snufje peper (versgemalen), 50 g boter, 3 eetlepels olijfolie, 1 ui (fijngesnipperd),

Roergebakken fricandeau met champignons

Roergebakken fricandeau met champignons

500 g varkensfricandeau (in reepjes), 2 eetlepels olie, 2 theelepels maïzena, 2 eetlepels sojasaus, 400 g champignons, 2 bosuitjes (in stukjes), snufje zout, snufje

Worststicks met aardbeien en kiwi

50 g grillworst (aan één stuk), 50 g leverworst (aan één stuk), ½ kiwi, 6 kleine aardbeien, spiezen

gourmet vleesreepjes

Gourmetten met vleesreepjes in drie smaken

250 g varkensvleesreepjes, 1 theelepel shoarmakruiden, ½ groene paprika, 1 theelepel Gyroskruiden, 2 gemberbolletjes, 1 tomaat, 2 eetlepels amandelen (blanke)

Mexicaans gekruide filetlapjes gegrat. met Cheddar

Mexicaans gekruide filetlapjes gegratineerd met Cheddar

4 varkensfiletlappen (á 125 g stuk), 2 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel kruiden (Mexicaanse), 4 plakjes kaas (Cheddar), snufje zout, snufje peper (versgemalen)

Boerenpannetje met rookworst

2 eetlepels olie, 1 rode ui (fijngesnipperd), 1 teentje knoflook (geperst), 1 theelepel rozemarijn, 700 g krielaardappels (voorgekookt), 1 stengel prei (dikke, in dunne

Courgettesoep met dunne plakjes varkensfilet

Courgettesoep met dunne plakjes varkensfilet

8 varkensfiletlappen (dunne, á 45 g van ½ cm dikte), 3 eetlepels olijfolie, 2 teentjes knoflook (geperst), snufje peper (versgemalen), 1 theelepel Provençaalse kruiden, 1