Recepten met rundvlees

Bekijk alles
Baklapjes-met-mango-en-oestersaus

Baklapjes met mango en oestersaus

400 g baklappen, 2 eetlepels sojasaus (Japanse), 2 eetlepels droge sherry, 2 theelepels maïzena, 4 eetlepels roerbakolie, 100 g sugarsnaps, 1 kleine mango, 2 rode uien,

Mixed grill USA

Mixed grill USA

4 saucijsjes, 1 eetlepel worcestershiresaus, 4 kleine biefstukken, 2 eetlepels wijnazijn, 4 kleine hamburgers, 4 stukjes saffraan, 1 eetlepel barbecuekruiden, 4 kleine

Tapenade van olijven en roompaté

Tapenade van olijven en roompaté

200 g paté (room), 200 g olijven (knoflook)
, 1 theelepel citroensap
, 2 eetlepels kappertjes


placeholder

Sukade Chinoise

4 sukadelappen
, 1 theelepel sambal (badjak)
, snufje zout
, 2 eetlepels bloem, 2 eetlepels olijfolie
, 2 teentjes knoflook (fijngesneden)
, 1 theelepel sereh (of een

Gewokte biefstukreepjes met paksoi en Thaise dressing

400 g biefstuk (in reepjes), 1 eetlepel sesamolie, limoensap, 4 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel honing, ½ eetlepel Nam Pla (Thaise vissaus), 1 rode peper (van zaad

placeholder

Runderstoof met koolsalade

750 g rundvlees (naar keuze: sukadelap, runderriblap, doorregen runderlap), 1 pakje gezeefde tomaten (500 g), 1 dl kalfsfond, 3 eetlepels citroensap, 1 ui (fijngesneden),

Tartaarburger met geitenkaas 5136hi

Tartaarburger met geitenkaas

400 g tartaar, 1 ei (M)
, 3-4 eetlepels paneermeel (met kruiden), 1 avocado (rijpe), 2 paprika's (geroosterde of 4 eetl. paprikasalade uit een pot), 50 g rucola
, 1

Tournedos met rozemarijn en wijnsaus

 4 tournedos (2 cm dik), 250 g sjalotjes, 2 teentjes knoflook, 3 takjes rozemarijn, ½ eetlepel olijfolie, 30 g boter, 1 dl rode wijn, 2 dl fond (runder), 1 eetlepel

Chateaubriand met kruidenboter 5189

Chateaubriand met kruidenboter

1 rode peper, 100 g boter (zachte), 2 theelepels sinaasappelrasp, 1 eetlepel koriander (verse, fijngehakt), 2 stuks chateaubriand (à 250 gram, dubbele biefstuk van de

Minispiesjes met frisse avocadodip

Minispiesjes met frisse avocadodip

300 g rundergehakt, 1 avocado, 1 bosuitje, 100 ml yoghurt (Griekse magere), ½ zakje gehaktkruiden (of ½ eetlepel gehaktkruiden en 20 gram paneermeel), ½ ei, 2 eetlepels