Vlees.nl

  • In de keuken
      • Barbecueën
      • Bereidingsvideo's
      • Hygiëne
      • Kooktechnieken
      • Kooktermen
      • Kopen & Bewaren
      • Maten & Temperaturen
      • Slow cooking
      • Vlees invriezen & Ontdooien
      • Vleesrecepten
    • Noskos
      ma 23 apr

      Aftrap van de Nationale BBQ Weken 2018

      Noskos
  • Over vlees
      • Aan de slag
      • Bouwstoffen
      • Consumptie
      • Etiketten
      • Kleur & Geur
    • Varkensvlees
      Rundvlees
      Kalfsvlees
      Ander vlees
      • Consumptie
      • Pekelen & Marineren
      • Rijpen & Rusten
      • Vetten & Smaak
      • Voedingswaarde
      • Wat is vlees?
  • De thema’s
    • Dierenwelzijn

      • Berengeur
      • Huisvesting
      • Ingrepen
      • Transport
      • Verzorging
      Lees meer over dierenwelzijn

      Diergezondheid

      • Andere dieren
      • Kalveren
      • Runderen
      • Varkens
      Lees meer over diergezondheid

      Diervoer

      • Additieven
      • Grondstoffen
      • Soja
      • Termen
      Lees meer over diervoer

      Duurzaam Vee & Vlees

      • Duurzame Veehouderij
      • Duurzame Vleessector
      Lees meer over duurzaam vee & vlees
    • Concepten & Trends

      • Biologisch
      • Duurzaam
      • Gemak
      • Genieten
      • Gezond
      • Streekproduct
      Lees meer over concepten & trends

      Milieu & Techniek

      • Dioxines
      • Energie
      • Footprint CO2
      • Footprint water
      • GMO's
      • Klonen van dieren
      • Kweken van vlees
      • Samengesteld vlees
      Lees meer over milieu & techniek
    • Slacht & Verwerking

      • Etikettering
      • Kwaliteit & Controle
      • Slachtproces
      • Tracking & Tracing
      • Verdoven
      • Verwerking
      Lees meer over slacht & verwerking

      Vlees & Gezondheid

      • Antibiotica
      • Darmkanker
      • E-nummers
      • E.coli
      • Hart- en vaatziekten
      • Hormonen
      • Listeria
      • MRSA
      • Overgewicht
      • Salmonella
      • Vetten
      • Voedselveiligheid
      • Zout
      Lees meer over vlees & gezondheid
  • Actueel
  • Home
  • Over Vlees.nl
  • FAQ
  • Contact
mp3 database movie database pdf database
Home / Nieuws /

Slagerij en bar-restaurant tegelijk

18-08-2016

Nijmegen is een verrassend vleesconcept rijker.
Met de Amerikaanse vleescultuur als inspirerend voorbeeld hebben enkele ondernemende vleesliefhebbers een unieke zaak geopend, die slagerij, bar en restaurant tegelijk is. In deze zaak staat goed vlees van diervriendelijk gehouden dieren uit de eigen streek centraal.

Regionaal

De ondernemers werken samen met een regionale slachterij, die de runderen zelf ‘van de boer’ haalt. De slachterij levert het vlees aan de slager, die het in de zaak verwerkt en direct bereidt om het vervolgens in het eigen (bar) restaurant te laten serveren.
‘Wij willen weten waar en hoe de dieren geleefd hebben en wat ze hebben gegeten. Zo kunnen wij de verhouding van het vetpercentage, de marmering en de roodheid van het vlees bepalen voordat het bij ons op de houtskoolgrill ligt of het 21 dagen in de dry-aged rijpingskast hangt”, stellen de ondernemers op hun site.

Downtown Nijmegen (Kelfkensbos) kunnen gasten in de zaak terecht voor ontbijt, lunch en diner en vanaf november voor speciale vleesworkshops, alles uit liefde voor kwalitatief goed Nederlands vlees.

Terug naar overzicht
  • Home
  • Over Vlees.nl
  • FAQ
  • Contact

In de keuken

  • Bereidingsvideo’s
  • Kooktechnieken
  • Barbecueën
  • Vlees invriezen & Ontdooien
  • Kooktermen
  • Kopen & Bewaren
  • Maten & Temperaturen
  • Vleesrecepten
  • Slow cooking
  • Hygiëne

Vlees

Varkensvlees Varkensvlees Rundvlees Rundvlees Kalfsvlees Kalfsvlees Ander vlees Ander vlees Thema's rond vlees Thema's rond vlees

Nieuws

di 24 apr

‘Lekker’ voor middelbare scholieren het allerbelangrijkst

Tieners anno 2018 vinden ‘lekker’ het belangrijkste wanneer ze zelf eten kopen. Dat blijkt uit een een groot verkennend onderzoek van Het FoodService Instituut

  • Disclaimer
  • Privacy
  • Pers
  • Voorwaarden
  • Sitemap
  • Links
Website: Internative