Vlees informatie
Filetlapje ook wel (ongepaneerde) schnitzel genoemd, is eenvoudig te bereiden. Bak ze om en om in de pan of op de grill. Het is snel klaar.
Filetlapje ook wel (ongepaneerde) schnitzel genoemd, is eenvoudig te bereiden. Bak ze om en om in de pan of op de grill. Het is snel klaar.
Altijd de laatste tips & tricks, feiten en nieuws over vlees ontvangen?
Schrijf je dan snel in!
4 saucijsjes, 1 vleestomaat (in blokjes), 75 g zwarte olijven (in vieren), 2 eetlepels kappertjes, 100 g feta (in blokjes), 1 rode ui (fijngesnipperd), 2 eetlepels
500 g varkensvleesreepjes, 2 courgettes, snufje peper (versgemalen), 3 eetlepels olijfolie, 4 sjalotjes, 2 teentjes knoflook (geperst), 1 blik maïs (á 300 g), 4 tomaten
2 varkenshaasjes, 4 theelepels pesto (vers of uit een potje), 4 plakjes rauwe ham, snufje zeezout, snufje peper (versgemalen), 1 liter water, 1 glas witte wijn (2 dl), 2
750 g varkensfiletrollade, 1 mango (schijven van 3 cm), 4 takjes peterselie, 1 kleine ananas (plakken van 3 cm), 4 sjalotjes (grof gesnipperd), 75 g boter, snufje peper,
500 g spareribs, 2 teentjes knoflook, ¼ theelepel gemberpoeder, 1 eetlepel koriander (vers), 1 theelepel sambal, ¼ theelepel sereh (citroenpoeder), 1 theelepel zwarte
75 g paksoi, 1 varkensfiletlap (á 40 g), 10 g margarine (plantaardige), 30 g rijst (snelkook).
4 plakjes bacon, 50 g paté (roompate), 2 plakjes cornedbeef, 6 boterhammen (witte casino boterhammen), ½ bakje tuinker, 4 plakjes tomaat, 4 eetlepels geraspte kaas (jong
400 g varkensvleesreepjes , 2 eetlepels koriander (verse), 1 blikje ananasstukjes, 3 eetlepels roerbakolie , 2-3 theelepels sambal badjak , 400 g roerbakgroenten
4 varkensschnitzels (à 125 g), 1 theelepel tijm, snufje zout, snufje peper (versgemalen), 1 winterwortel (in dunne reepjes van 10 cm lang), 1 prei (in dunne reepjes van
4 varkensfiletlappen, 1 eetlepel peterselie (verse, fijngehakt), ½ theelepel tijm, snufje peper, ½ theelepel rozemarijn, 2 eetlepels olijfolie, 1 teentje knoflook
Wie grotere porties op zijn bord krijgt en zich bovendien omringt weet door grote eters, zal onbewust meer tot zich nemen dan wanneer die factoren er niet zijn. Dat blijkt uit