Vlees informatie
Filetlapje ook wel (ongepaneerde) schnitzel genoemd, is eenvoudig te bereiden. Bak ze om en om in de pan of op de grill. Het is snel klaar.
Filetlapje ook wel (ongepaneerde) schnitzel genoemd, is eenvoudig te bereiden. Bak ze om en om in de pan of op de grill. Het is snel klaar.
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in:
500 g varkensgehakt, 2 eetlepels olijfolie, 1 ui (fijngehakt), 1 teentje knoflook (geperst), 1 rode paprika (in blokjes), 1 kleine wortel (in kleine blokjes), 1 stengel
500 g varkensvleesreepjes, 1 eetlepel kruiden (Mexicaanse), 4 grote tortilla's, ½ krop ijsbergsla, ¼ komkommer (in blokjes), 3 eetlepels olie, 1 avocado (in blokjes), 3
4 boomstammetjes (á 125 g stuk), snufje peper (versgemalen), 1 dl appelsap, snufje zout, 1 appel (in schijfjes), 50 g boter, ½ dl crème fraîche
1 kleine varkenshaas (in dunne plakjes van ca. ¼ cm gesneden), 1 speklap (in dunne plakjes van ca. ¼ cm gesneden), 1 kleine ossenhaas (in dunne plakjes van ca. ¼ cm
4 varkensfiletlappen (à 125 g), zout, peper (versgemalen), 25 g boter, 1½ dl bier, 1 teentje knoflook (geperst), 250 g kaas (cheddar, geraspt), ½ eetlepel maïzena, 3
750 g varkensfricandeau, ½ dl olijfolie, 2 sinaasappels, snufje zwarte peper (versgemalen), 1 takje rozemarijn, 1 teentje knoflook (geperst), 1 eetlepel citroensap,
4 varkensschnitzels (ongepaneerd en dun uitgeslagen), 4 plakken rauwe ham, 2 bananen (gehalveerd), 1 dl crème fraîche, snufje zout, snufje peper (versgemalen)
50 g katenspek (iets dikker gesneden), 50 g salami (iets dikker gesneden), ½ doosje oesterzwammen, 1 bosuitje (fijngesneden), 1 takje tijm (vers, anders een mespuntje
2 kilo spareribs, 3 teentjes knoflook (geperst), 6 eetlepels honing, 6 eetlepels tomatenpuree, 1 eetlepel sesamolie, 2 eetlepels ketjap manis, ½ theelepel sereh (poeder,
8 dunne ribkarbonades, 4 takjes tijm (vers of 1 theelepel gedroogd), snufje peper, 6 eetlepels bloem, snufje zout, 2 eetlepels boter (of 1 eet. olie), 1 stevige appel
Wie grotere porties op zijn bord krijgt en zich bovendien omringt weet door grote eters, zal onbewust meer tot zich nemen dan wanneer die factoren er niet zijn. Dat blijkt uit