Meer recepten met ander vlees

Bekijk alles
Lamsstoofpotje met spekjes en ratatouille

Lamsstoofpotje met spekjes en ratatouille

500 g lamsschouderlappen (in blokjes van 2 cm)
, 125 g spekblokjes, 1 eetlepel boter, 1 grote ui (fijngesnipperd)
, 2 teentjes knoflook (geperst)
, 450 g ratatouille (zie

Lamskoteletjes met jonge tuinkruidenwijnjus

Lamskoteletjes met tuinkruiden-wijnjus

12 lamskoteletjes, 40 g boter
, zout, peper, 1 eetlepel tomatenpuree, ½ dl rode wijn, 1 eetlepel kervel (fijngehakt, vers of diepvries), 1 eetlepel bieslook (fijngeknipt,

Lamskroon met honing en dragon

Lamskroon met honing en dragon

2 lamsracks (à 7 ribben), 12 kleine sjalotjes, 2 teentjes knoflook, 3 eetlepels dragon (verse), 1 eetlepel honing, 4 eetlepels olijfolie, snufje zeezout, snufje peper

Shoarmarol

Shoarmarol

400 g shoarmavlees, ½ krop ijsbergsla, 3 tomaten, ½ komkommer, 1 dl knoflooksaus, 1 dl yoghurt, 3 eetlepels olie, 6 tortilla's (wraps)

Lamshaas met gember

400 g lamshaasjes, 100 g peultjes, 3 bosuitjes, 1 limoen, 3 cm gemberwortel, 2 teentjes knoflook, 3 eetlepels roerbakolie

Lamsrug met sjalotten-speculaassaus

Lamsrug met sjalotten-speculaassaus

1 lamsrug (met 8 ribben), 250 g sjalotjes, 1 teentje knoflook, 60 g boter (of margarine), 1 theelepel speculaaskruiden, 1 dl rode wijn, 1½ dl fond, 3 eetlepel crème

Lamskoteletjes met basilicumcrème

Lamskoteletjes met basilicumcrème

12 lamskoteletjes
, 1 sjalotje, 2 teentjes knoflook, 2½ eetlepel olijfolie, 2 eetlepels rode wijn, ½ eetlepel tijm, 1 dl slagroom, 2 eetlepels halvanaise, 3 eetlepels

Aladin-stoofpot met dadels en amandelen

Aladin-stoofpot met dadels en amandelen

500 g lamsschouderlappen (of lamsborstlappen), 300 g dadels (medium geconfijte), 1 grote ui, 50 g boter, 2 theelepels tomatenpuree, 1 eetlepel kerriepoeder, 2 theelepels

Lamsrack met krokante Parmezaanse kaaskorst

Lamsrack met krokante Parmezaanse kaaskorst

2 lamsracks (á 6 koteletjes), 125 g boter (op kamertemperatuur), 30 g broodkruim, 2 teentjes knoflook (geperst), 3 eetlepels peterselie (verse, fijngehakt), 1 eetlepel

Indiase lamsreepjes met naanbrood

500 g lamsvleesreepjes, 1 ui, 2 cm gemberwortel (verse), 1 limoen, 1 eetlepel kerriepoeder, 1 teentje knoflook