Vlees informatie
Dit is het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om bouillon van te trekken of maak er een stoofschotel van
Dit is het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om bouillon van te trekken of maak er een stoofschotel van
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in:
4 rundersaucijsjes, 8 plakjes katenspek (of rauwe ham), 2 eetlepels pesto rosso (potje), ½ eetlepel zonnebloem olie, 1 ei, 1,2 liter water, 2 bouillonblokjes (of 0,6
4 biefstukken (á 100 g), snufje peper (uit de molen), 8 velletjes filodeeg (ca.15x15 cm), 80 g roomkaas (met mierikswortel), 6 eetlepels boter en 4 takjes tijm.
4 saucijsjes, 1 eetlepel worcestershiresaus, 4 kleine biefstukken, 2 eetlepels wijnazijn, 4 kleine hamburgers, 4 stukjes saffraan, 1 eetlepel barbecuekruiden, 4 kleine
Haal het vlees een half uur voor bereiding uit de koelkast. Meng de ingrediënten voor de marinade. Leg de biefstukpuntjes in de schaal en meng met de marinade. Laat dit 2
½ rookworst (à 250 gram, in plakjes) , 2 worteltjes (in blokjes) , 50 g doperwten (diepvries) , 4 eieren , 4 eetlepels melk , 2 eetlepels boter , 1 sjalotje
400 g half-om-halfgehakt , 4 theelepels kappertjes (20 g) , 4 tomaten (zongedroogde, op olie) , 2 eetlepels olijven (groene) , 2 stuks ansjovisfilet , 1 ei , snufje
4 rode uien, 2 limoenen (bij voorkeur biologisch), 2 eetlepels olijfolie, 600 g entrecôte (aan één stuk), 1 eetlepel tijm (verse), 1 dl bouillon (rundvlees), snufje zout
4 sukadelappen , 1 theelepel sambal (badjak) , snufje zout , 2 eetlepels bloem, 2 eetlepels olijfolie , 2 teentjes knoflook (fijngesneden) , 1 theelepel sereh (of een
Steek de houtskool in je barbecue aan en verwarm deze, bij voorkeur met een gietijzeren grillrooster tot 230˚C. Haal de steaks alvast uit de koelkast zodat ze op
500 g runderpoulet, 2 eetlepels olijfolie, 2 theelepels koenjit (of kerrie), 2 teentjes knoflook (fijngesneden), 1 rode peper (verse, in stukjes gesneden, zonder
Wie grotere porties op zijn bord krijgt en zich bovendien omringt weet door grote eters, zal onbewust meer tot zich nemen dan wanneer die factoren er niet zijn. Dat blijkt uit