Vlees informatie
Dit is het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om bouillon van te trekken of maak er een stoofschotel van
Dit is het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om bouillon van te trekken of maak er een stoofschotel van
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in:
Picanha is lekker van de BBQ in Brazilië, maar misschien nog wel lekkerder als je dit malse stuk vlees zelf sous vide gaart! Zorg ervoor dat er een mooie vetlaag op de
400 g biefstuk (in reepjes), 1 eetlepel sesamolie, limoensap, 4 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel honing, ½ eetlepel Nam Pla (Thaise vissaus), 1 rode peper (van zaad
4 tournedos (2 cm dik), 250 g sjalotjes, 2 teentjes knoflook, 3 takjes rozemarijn, ½ eetlepel olijfolie, 30 g boter, 1 dl rode wijn, 2 dl fond (runder), 1 eetlepel
250 g runderpoulet, 1 ui, snufje zout, 1 eetlepel mosterd (grove), 2 dl rode wijn azijn, 2 kruidnagels, 1 eetlepel bruine basterdsuiker, 25 g boter, 1 laurierblaadje,
Meng alle ingrediënten voor de marinade in een schaal en laat de procureur hier minimaal een half uur in marineren. Keer het vlees minimaal 1 keer om tijdens dit half
500 g tartaar, 1 oude boterham (witte), dl melk (halfvolle), 1 sjalotje, 1 ui (zoete), 2 teentjes knoflook, 1 bloemkool, 3 eetlepels koriander (verse, fijngehakt), 2
Meng de Mayonaise, olijfolie met truffelaroma, ketchup en de gerookte paprikapoeder Voeg zout en peper naar smaak toe Laat de (gietijzeren) pan goed heet worden (middel
4 plakken runderlever (à 100 g), bloem, 1 grote ui, 100 g boter (of margarine), snufje zout, 1 eetlepel kerriepoeder, snufje peper
Handig: de bereidingsvideo onder het recept! Het vlees 30 minuten voor gebruik uit de koeling halen. De sjalotjes fijnsnijden en met de tijmtakjes aanzetten in de pan. Na
1 blik ananasstukjes (á 227 g), 2 beschuiten, 500 g rundergehakt, 2 eieren, 75 g cornflakes, 2 eetlepels kerriepoeder, 2 oude boterhammen (witte), 50 g kokos (geraspt),
Wie grotere porties op zijn bord krijgt en zich bovendien omringt weet door grote eters, zal onbewust meer tot zich nemen dan wanneer die factoren er niet zijn. Dat blijkt uit