Bereiding
- Snijd aan een zijde een kapje van het brood af (ca. 2 à 3 centimeter). Haal het brooddeeg er uit zodat er ruimte ontstaat om het te vullen.
- Snijd de plakken katenspek en salami in reepjes. Snijd de oesterzwammen in reepjes.
- Meng de vleeswaren met bosuitje, tomaat, oesterzwammen en kruiden. Schep de vulling in het brood.
- Meng de eieren met de room. Giet dit in het brood. Sluit het brood met het afgesneden kapje en verpak het stevig in aluminiumfolie.
- Warm het gevulde brood op de barbecue in ca. 40 minuten. Draai regelmatig om.
- 2 personen
- 50 minuten
Ingrediënten
50 g katenspek (iets dikker gesneden)
50 g salami (iets dikker gesneden)
½ doosje oesterzwammen
1 bosuitje (fijngesneden)
1 takje tijm (vers, anders een mespuntje gedroogde tijm)
1 vleestomaat (in dunne plakjes gesneden)
2 eetlepels Parmezaanse kaas
½ brood (rond casino)
1 takje basilicum (vers, anders een mespuntje gedroogde)
2 eieren
½ dl room
snufje peper (uit de molen)
Voedingswaarde per persoon
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: