Meer recepten met varkensvlees

Bekijk alles
Varkensvleesreepjes met ui perzik en rozijnen

Varkensvleesreepjes met ui, perzik en rozijnen

500 g varkensvleesreepjes, 1 blik perziken (netto 820 g, in schijfjes), snufje peper (versgemalen), 100 g rozijnen, 2 uien (fijngesnipperd), lesbinder, 1 eetlepel

placeholder

Runderstoof met koolsalade

750 g rundvlees (naar keuze: sukadelap, runderriblap, doorregen runderlap), 1 pakje gezeefde tomaten (500 g), 1 dl kalfsfond, 3 eetlepels citroensap, 1 ui (fijngesneden),

Hamrolletjes met tuttifrutti

Hamrolletjes met tuttifrutti

8 plakjes ham (iets dikker gesneden), 4 eetlepels marmelade (ca. 50 g), 200 g tuttifrutti, 1,2 liter water, 2 bouillonblokje (kruiden), 2 eetlepel soepgroenten (boeren)

Gehaktballetjes in tomatensaus

Gehaktballetjes in tomatensaus

500 g varkensgehakt, worcestershiresaus, snufje zout, 1 ui (fijngesnipperd), ½ eetlepel olie, 25 g taugé, 2½ dl tomatensap, 100 g champignons (in plakjes), 1 kleine prei

Oosterse varkenshaas

 500 g varkenshaas (in plakken van 2 cm dik), 2 eetlepels olie (arachide), 1 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel sereh, 1 theelepel ketoembar, 1 teentje knoflook

Thaise varkensoesters met mango

Thaise varkensoesters met mango

4 varkensoesters
, 1 grote mango
, 1 limoen
, 2 gemberbolletjes
, 1 eetlepel gembersiroop
, 1 eetlepel currypasta (Thaise, rode)
, 2 eetlepels koriander (verse,

Oosters gemarineerde fricandeau met pindasaus

750 g varkensfricandeau, 2 theelepels koriander (gemalen, ketoembar), 1 ui (fijngesnipperd), 2 teentjes knoflook (geperst), 8 eetlepels ketjap manis, 50 g boter, 5

Filetlapjes met kerrie

 400 g varkensfiletlappen (dunne), 1 teentje knoflook (geperst), 1 sjalotje (fijngesnipperd), 1 eetlepel zonnebloem olie, 1 eetlepel ananasjam, 2 eetlepels zure room, 1

Roerbak hutspot met pittige speklapjes

Roerbak hutspot met pittige speklapjes

250 g speklappen, 1 theelepel sambal, 2 eetlepels zonnebloem olie, 2 teentjes knoflook, 2 grote uien, 6 eetlepels ketjap, 2 grote wortels, 300 g zoete aardappel (bataat)

Gevulde schnitzelrolletjes met mangosaus

4 varkensschnitzels (á 125 g stuk, dun uitgeslagen), 1½ eetlepel kerriepoeder, 2 lenteuitjes, 2 theelepels bouillonpoeder, snufje zout, 2 dl witte wijn, schijf peper