Willekeurige recepten

Bekijk alles

Saucijspakketjes met zuurkool

8 saucijsjes (à 60 gram), 4 plakjes casselerrib (à 50 gram), ¼ rode paprika, 1 theelepel karwijzaad, 125 g zuurkool, 1 eetlepel franse mosterd, 10 g dieetmargarine, peper

Runderlever met kerrie-uien

4 plakken runderlever (à 100 g), bloem, 1 grote ui, 100 g boter (of margarine), snufje zout, 1 eetlepel kerriepoeder, snufje peper

Gevulde varkensschnitzels met kaassaus

4 varkensschnitzels (à 125 g), 1 theelepel tijm, snufje zout, snufje peper (versgemalen), 1 winterwortel (in dunne reepjes van 10 cm lang), 1 prei (in dunne reepjes van

Borrelribjes

Borrelribjes

36 spareribs (losgesneden korte krabbetjes, ca. 7 cm), 4 eetlepels tomatenketchup, 1 dl citroensap, 3 eetlepel sambal (brandla), 75 g bruine basterdsuiker en 75 g bruine

Plakjes Teriyaki varkenshaas

400 g varkenshaas, 1 dl ketjap manis, 5 eetlepels bruine basterdsuiker, 1 eetlepel gemberwortel (verse, geraspt), 1 teentje knoflook (geperst), 1 lenteuitje (in dunne

Romige Italiaanse pasta met filetlapjes

400 g varkensfiletlappen, 1 eetlepel balsamicoazijn, 1 eetlepel Italiaanse kruiden (fijngehakt of gedroogd), 3 eetlepels olijfolie, 4 tomaten (stevige)

pittige thaise sate

Pittige Thaise saté

400 g varkensfricandeau, 1 teentje knoflook, 1 sjalotje, 1 rode peper, 1 limoen, 2 eetlepels currypasta (rode, Thaise), 1½ eetlepel Nam Pla (vissaus), 1 eetlepel

placeholder

Saté speklapjes

4 speklappen (dunne, magere, 1 cm dikte), 1 eetlepel gembersiroop, 1 eetlepel kruidenmix (voor satémarinade, zakje van Conimex), 1 eetlepel citroensap, 1 eetlepel

Kalfsentrecote met limoenmarinade

4 kalfsentrecotes, 1 bosuitje, 2 limoenen, 3 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels koriander (verse, fijngehakt), ½ theelepel gemberpoeder

Indische fricandeau

750 g varkensfricandeau, 1 eetlepel olie (arachide), 1½ eetlepel citroensap, 1 eetlepel kruiden (saté), 50 g boter, 1 teentje knoflook