Willekeurige recepten

Bekijk alles
Afrikaanse-filetrollade-met-pistache-gehaktvulling

Afrikaanse filetrollade met pistache-gehaktvulling

150 g varkensgehakt, 1 varkensfiletrollade (ca. 750 g), 25 g vijgen (gedroogde, in stukjes), 1 eiwit (losgeklopt), 1 theelepel kaneel, 25 g pistachenoten (zonder schil),

Gehaktballetjes met couscoussalade

Gehaktballetjes met couscoussalade

500 g varkensgehakt, 1 teentje knoflook (geperst), 2 theelepels citroenrasp, 1 eetlepel peterselie (vers, fijngehakt), 3 eetlepels munt (vers, in reepjes), 70 g

Babi pangang

Babi pangang

1 theelepel citroensap, 3 teentjes knoflook (fijngehakt), 2 uien (fijngehakt), 3 theelepels gemberpoeder, 1 theelepel laos, peper (versgemalen), snufje zout, 5 eetlepels

Erwtensoep

1 hamschijf, 3 spareribs, 1 rookworst, 1 laurierblaadje, ½ eetlepel peperkorrels, 2 bouillonblokjes, 1 kleine knolselderij, 2 grote aardappels, 1 prei, 1 blik doperwten

Carpaccio van rookvlees met champignons

100 g rookvlees (lichtgezouten, iets dikker gesneden), 2 lenteuitjes, 50 g kaas (dun geschaafde oude of Parmezaanse), 50 g sla (gemengde salade), citroen, snufje peper

geroosterd varkensribstuk

Geroosterd varkensribstuk (côte de porc)

Wil je een keer wat anders dan een standaard gebakken karbonaadje? Rooster dan een mooi ribstuk. Een groot, stoer deel dat bestaat uit meerdere karbonaadjes die nog niet

Hamburgers met mozzerella

4 hamburgers, 1 bosuitje, 1 mozzarellakaasje, 1 vleestomaat, 1 eetlepel olijfolie

Countrystyle-spareribs-met-TexMex-bbqsaus

Countrystyle spareribs met TexMex

1 liter water, 1 liter water, 100 g bruine basterdsuiker, 6 eetlepels TexMexkruiden, 2 dl barbecuesaus, 1 kilo spareribs, 1 eetlepel mosterd, 2 eetlepels abrikozenjam, 1

Kalfsschnitzel saltimbocca

Kalfsschnitzel saltimbocca

4 kalfsschnitzels, 4 plakken rauwe ham (bijv. prosciutto), 8 blaadjes salie (vers), 2 eetlepels olijfolie, 1 dl witte wijn (droge) en een snufje peper

Courgette met gehakt

Courgette met gehakt

2 courgette, 50 g feta, 6 zwarte olijven (zonder pit), 2 eetlepels olijfolie, 1 teentje knoflook (geperst), 400 g varkensgehakt, peper, 1 kleine ui (fijngesnipperd),