Meer recepten met varkensvlees

Bekijk alles
Varkenshaasje met paddestoelensaus

Varkenshaasje met paddestoelensaus

500 g varkenshaas, 2 sjalotjes, snufje peper (versgemalen), 20 g bloem, 2 theelepels bouillonpoeder, 150 g paddestoelen (gemengde, in reepjes), 75 g boter, 1 dl witte

Chinese krabbetjes met chilisaus

Chinese krabbetjes met chilisaus

3 bouillonblokjes (runder), 1 kilo spareribs, 2 teentjes knoflook, 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel droge sherry, theelepel zout, 2 eetlepels basterdsuiker (donkere), 1

Rookworst met gegrilde courgette en mosterddressing

1 rookworst, 1 dunne courgette, 6 eetlepels olijfolie, 2 theelepels mosterd (grove), 1 theelepel gembersiroop, 5 uien (Amsterdamse (pot), snufje zout, snufje peper

Gevulde schnitzel met Mozzarella

4 dunne varkensschnitzels, 6 eetlepels bloem, 1 ei, 10 eetlepels paneermeel, 1 eetlepel Italiaanse kruiden, snufje zout, snufje peper (versgemalen)

Gevulde varkensrolletjes

2 varkensschnitzels, 2 plakjes rauwe ham, 1 teentje knoflook (kleine), 2 takjes peterselie, 2 lenteuitjes, 1 blik tomaten (gepeld), 2 eetlepels olie, rolladegaren of

Worstmuisjes

5 plakken boterhamworst (à 100 gram (ca. 1 cm dik)), 1 tube smeerkaas (Deense met alpenkruiden), 75 g rozijnen (ca. 90 stuks), 15 cocktailsticks, 1 zak Bugles (nacho

Aspergetaart

Aspergetaart

300 g varkensvleesreepjes (ongekruid), 1 kilo asperges (witte of groene), zout, peper (versgemalen), nootmuskaat, 6 plakjes bladerdeeg (diepvries) 1 prei, 1 eetlepel

Varkenshaas met gemengde groenten en kruidenboter uit de braadzak

2 varkenshaasjes, snufje zwarte peper (versgemalen), 450 g soepgroenten (boeren), 75 g kruidenboter, snufje zout, 1 braadzak

Rollade met exotisch fruit

750 g varkensfiletrollade, 1 mango (schijven van 3 cm), 4 takjes peterselie, 1 kleine ananas (plakken van 3 cm), 4 sjalotjes (grof gesnipperd), 75 g boter, snufje peper,

Varkenshaasje met gorgonzolasaus

Varkenshaasje met gorgonzolasaus

500 g varkenshaas, snufje peper (versgemalen), 70 g boter, 200 g gorgonzola (in blokjes), 1 dl room, 2 eetlepels bloem, 1½ dl melk