Meer recepten met varkensvlees

Bekijk alles

Rookworst met tortilla en tomatensalsa

2 kleine rookworsten, 2 tortilla's, 50 g gemengde sla, 1 tomaat, 4 eetlepels salsa (hot of mild)

Toscaanse kalfsrolletjes met mozzarella

Toscaanse kalfsrolletjes met mozzarella

12 plakken kalfsfricandeau
, 1 mozzarellakaasje
, 12 blaadjes basilicum
, 6 tomaten (gedroogde)
, snufje peper (versgemalen)
, 12 blaadjes sla (niet al te grote bladeren)


placeholder

Rundvleessalade met witlof

350 g rundvlees (gaar, in fijne blokjes gesneden), 2 plakjes bakbacon (in reepjes gesneden), 1 rode ui (in halve ringen gesneden), 2 struikjes witlof, 1 blikje flagolets

gegrilde sate van gehakt en kokos

Gegrilde saté van gehakt en kokos

500 g varkensgehakt, 1 teentje knoflook (geperst), 1 ei, 1 theelepel sambal (oelek), 1 theelepel ketoembar (koriander), 100 g kokos (gerapte),

Spaanse gehaktballetjes

Spaanse gehaktballetjes

500 g varkensgehakt, snufje peper, 1 ei, 1½ dl bouillon, 1 ui (fijngehakt), 1 kleine tomaat (in blokjes), ¼ theelepel nootmuskaat, 1 teentje knoflook (geperst), 1

Aardappelpreisoep met hamschijf

3 hamschijven (à 200 g), 1 kruidenbuiltje (voor soep), 250 g prei, 400 g aardappels
, 25 g boter (of margarine), 2 theelepels tijm, 2 eetlepel, 1 dl melk kruiden

Fricandeaubruschetta met avocadosalsa

12 plakjes varkensfricandeau, ½ avocado (rijpe),  2 perziken (halve, uit blik), ½ rode peper, 1 eetlepel pijnboompitten, 2 eetlepels limoensap, 2 teentjes knoflook, 5

placeholder

Fricandeau verpakt in Chinese kool met pittige tomatensalsa

750 g varkensfricandeau (ca.Ø 8 cm), 1 chinese kool, 2 vleestomaten (in blokjes), 2 blikjes tomatenpuree, 1 eetlepel currypasta (rode), 1 gele paprika (in kleine

Bacon-ei-crossants

Bacon & ei croissants

4 plakken bacon (dikgesneden), boter, 3 eieren (middelgroot), 2 eetlepels melk, 2 croissants, snufje zout, snufje peper (versgemalen)

Aspergetaart

Aspergetaart

300 g varkensvleesreepjes (ongekruid), 1 kilo asperges (witte of groene), zout, peper (versgemalen), nootmuskaat, 6 plakjes bladerdeeg (diepvries) 1 prei, 1 eetlepel