Bereiding
- Dep het vlees met keukenpapier droog. Bestrijk de varkensfiletlapjes aan beide zijden met mosterd en bestrooi het vlees met zout en peper.
- Verhit boter in een koekenpan en bak hierin het vlees in ca. 3 minuten goudbruin.
- Voeg de sjalotjes en knoflook toe en fruit deze ca. 2 minuten mee. Voeg de bouillonpoeder, dragon, wijn en room toe en laat het vlees ca. 8 minuten op zacht vuur stoven.
- Verdeel de varkensfiletlapjes over 4 borden. Bind de saus indien nodig met allesbinder. Schep de saus over het vlees.
Lekker met rijst en sperziebonen.
- 4 personen
- 25 minuten
Ingrediënten
4 varkensfiletlappen (á 125 gram)
1 eetlepel mosterd (grove)
snufje zout
snufje peper (versgemalen)
50 g boter
3 sjalotjes (fijngehakt)
1 teentje knoflook (geperst)
1 theelepel bouillonpoeder
1 theelepel dragon
1½ dl witte wijn (droog)
1 dl room
1 eetlepel allesbinder
Voedingswaarde per persoon
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: