Meer recepten met varkensvlees

Bekijk alles
placeholder

Schnitzelrolletjes met geitenkaas

4 varkensschnitzels (à 80 gram, extra dun), 8 plakjes rookvlees, 8 eetlepels geraspte kaas (verse geitenkaas), 1 eetlepel pijnboompitten, ½ theelepel karwijzaad, snufje

Filetrollade met groenten en kerrieboter uit de braadzak

1 varkensfiletrollade, snufje peper (versgemalen), 50 g boter (zachte), 1 winterwortel (in reepjes), 1 prei (in reepjes), 150 g knolselderij (in reepjes), snufje zout, 1

Roergebakken varkenshaas met mangosalsa

500 g varkenshaas (in dunne plakken), snufje peper (versgemalen), 1 eetlepel honing, 2 tomaten (in blokjes), snufje zout, 1 mango (in blokjes), 2 eetlepels olie,

Mediterrane salade met rauwe ham mortadella en salamii

Mediterrane salade met rauwe ham, mortadella en salami

6 plakjes mortadella, 6 plakjes salami, 6 plakjes rauwe ham (dunne plakken),  snufje peper, 6 stuks anjovis (anjovisfilets), 4 eetlepels olijfolie, 300 g

Vleesreepjessalade met hazelnoten

Vleesreepjessalade met hazelnoten

300 g varkensvleesreepjes, 1 middelgrote ui, 3 eetlepels azijn, 1 theelepel suiker, 50 g hazelnoten (geroosterd), 3 eetlepels TexMexkruiden, 1 krop sla, 3 rijpe

Varkensoester met sjalotjes en oesterzwammen

Varkensoester met sjalotjes en oesterzwammen

4 varkensoesters (á 125 g stuk), 4 sjalotjes (fijngesnipperd), snufje peper (versgemalen), 150 g oesterzwammen, 1 eetlepel peterselie (verse, fijngehakt), snufje zout, 50

Mexicaanse bladerdeeghapjes

Mexicaanse bladerdeeghapjes

175 g varkensgehakt, 1 eetlepel sesamzaad, 1 sjalotje (fijngesnipperd), ½ eetlepel boter, 1 eetlepel kruiden (Mexicaanse), 8 plakjes bladerdeeg, snufje zout, snufje peper

Broodje warme beenham

Broodje warme beenham

4 plakken beenham (iets dikker gesneden, ca. 100 g samen), 1 vleestomaat, 25 g sla (gemengde), 25 g kruidenboter en 4 broodjes (focaccia (voorgebakken).

Filetlappen in romige witte wijnsaus

4 varkensfiletlappen (á 125 gram), 1 eetlepel mosterd (grove), snufje zout, snufje peper (versgemalen), 50 g boter, 3 sjalotjes (fijngehakt), 1 teentje knoflook

Hamlapjes met aardappel en rozemarijn

400 g hamlappen, 1 eetlepel citroensap, 4 eetlepels olijfolie, 2 rode uien, 3 teentjes knoflook, 1 takje rozemarijn (of tijm)