Meer recepten met varkensvlees

Bekijk alles
Mexicaanse doorregen rollade

Mexicaanse doorregen rollade

1 doorregen varkensrollade, 1 tomaat (van zaad ontdaan, in blokjes), 1 zakje tortillachips, 75 g maïskorrels, 2½ dl room, 2 sjalotjes (in kwarten), snufje peper, 1

Chinese filetlapjes

4 varkensfiletlappen (á 125 g), 1 eetlepel olie (arachide), 1 eetlepel sesamolie, 1 teentje knoflook (geperst), 1 theelepel sambal, 1 theelepel paprikapoeder, 1 theelepel

Fricandeau uit de braadzak met perzik-kerriesaus

750 g varkensfricandeau, snufje peper (versgemalen), 2 kleine uien (fijngehakt), 50 g abrikozen (gedroogde, in blokjes), 1½ eetlepel kerriepoeder, 50 g boter (in

Schnitzelrolletjes met Parmaham en mozzarella

4 varkensschnitzels (ongepaneerd en dun uitgeslagen), ½ dl witte wijn, 8 plakken parma ham, snufje zwarte peper (versgemalen), 50 g boter, mozzarellakaasje (á 250 g in

Varkenshaasje met kerriejus

Varkenshaasje met kerriejus

125 g varkenshaas, ½ dl dubbeldrank (perzik/sinaasappel), 1 theelepel bloem, 25 g boter, 2 theelepels bieslook (fijngeknipt), 1 theelepel kerriepoeder (mild), 1 theelepel

Provençaalse hamlappen in tomatensaus

4 hamlappen, 1 blikje tomatenpuree (á 68 g), 1 blik witte bonen (boterbonen, netto á 400 g), 1 blik tomatenblokjes (netto á 400 g), 100 g spekblokjes, 2 eetlepels bloem,

Griekse fetahamburgers

400 g varkensgehakt, 1 sjalotje (fijngehakt), 1 ei, 3 eetlepels paneermeel, 2 theelepels oregano, 50 g feta (in blokjes van 1 cm), 2 eetlepels olijfolie, 4 broodjes

Currykarbonades

Currykarbonades

4 eetlepels zonnebloemolie, 1 eetlepel currypasta (milde Indiase uit een pot), 4 haarkarbonades, 2 rode uien, 1 rode peper, 4 sinaasappels (bij voorkeur biologisch), 1

Vlug klaar lenteui hachee met varkenshaas en cajunkruiden

Vlug klaar lente-ui hachee met varkenshaas en cajunkruiden

Snijd de varkenshaasjes in plakken van 1 cm dikte. Wrijf het vlees in met cajunkruiden (houd 1 theel. apart) en laat het geheel even trekken. Snijd de lente-uitjes (ook

Kruidige hamlapspiesen met paprika

Kruidige hamlapspiesen met paprika

500 g hamlappen, 3 teentjes knoflook, 1½ eetlepel chilipoeder, 1 theelepel zwarte peper, 1 theelepel djinten (komijn), 1 theelepel kaneel, 1 theelepel ketoembar