Meer recepten met varkensvlees

Bekijk alles
Gepaneerde speklappen met mosterd

Gepaneerde speklappen met mosterd

4 speklappen (á 125 g zonder zwoerd), 7 eetlepels paneermeel, 2 eieren (losgeklopt), snufje peper (versgemalen), 50 g boter, 2 eetlepels franse mosterd, 3 eetlepels

Indiaas ananas-kokos stoofpotje met hamlappen

750 g hamlappen (in blokjes), 1 bouillonblokje, 2 groene paprika's (in blokjes), 1½ eetlepel kerrie, 1 teentje knoflook (geperst)

Bacon-ei-crossants

Bacon & ei croissants

4 plakken bacon (dikgesneden), boter, 3 eieren (middelgroot), 2 eetlepels melk, 2 croissants, snufje zout, snufje peper (versgemalen)

Varkensoesters saltimbocca

Varkensoesters saltimbocca

2 varkensoesters, 2 plakjes rauwe ham, 6 blaadjes salie (kleine, verse), 2 theelepels pesto, paar druppels balsamicoazijn, snufje peper (versgemalen), 2 eetlepels masala

Italiaanse ribkarbonade in tomatensaus

Italiaanse ribkarbonade in tomatensaus

4 ribkarbonades, 1 laurierblaadje, snufje zout, 2 theelepels oregano, 3 eetlepels olijfolie, snufje peper (versgemalen), 1 teentje knoflook (geperst), 1 blik

Tagliatelle met ham prei en camembert

Tagliatelle met ham, prei en camembert

150 g achterham (vrij dik gesneden plakken)
, snufje zout
, 1 teentje knoflook, 1 dl kookroom
, 200 g tagliatelle, 125 g camembert
, 1 theelepel kerrie
, snufje peper

Varkenshaas met sinaasappel

Varkenshaas met sinaasappel

500 g varkenshaas (ca. 2 stuks), snufje peper (versgemalen), 50 g boter, snufje zout, 1 dl sinaasappelsap, 3 eetlepels marmelade (sinaasappel), 1 eetlepel honing, snufje

New York hamburger met pesto-mayonaise

 500 g varkensgehakt, 25 g rucola, ½ theelepel worcestershiresaus, snufje zwarte peper (versgemalen), 50 g boter, 4 broodjes (bagels of hamburgerbroodjes), 1½ dl

maisbroccolisaus met nasivlees

Maïsbroccolisaus met nasivlees

500 g nasi/bamivlees
, 500 g broccoli (kleine roosjes)
, snufje zout
, snufje peper (versgemalen)
, 3 eetlepels olijfolie
, 2 uien (fijngehakt)
, 2 teentjes knoflook

Varkensoesters met mosterdsaus

Varkensoesters met mosterdsaus

4 varkensoesters, 1 dl appelsap, 1½ eetlepel mosterd, 4 eetlepels olijfolie, snufje zout, 1 dl crème fraîche, 1 theelepel tijm, snufje peper