Meer recepten met varkensvlees

Bekijk alles
Varkensoester saltimbocca in kaassaus

Varkensoester saltimbocca in kaassaus

4 varkensoesters, 4 plakken parma ham, 4 blaadjes salie (vers), 50 g boter, 1½ dl witte wijn (droog), 1 teentje knoflook (geperst), 125 g gruyère (geraspt), 125 g

Pizzafiguren met ham en ananas

1 bakje hamblokjes (à 100 gram), 1 blikje ananasstukjes (à 227 gram), 1 pakje Danarolles (pizza en tomato), 100 g geraspte kaas (jonge), 1 à eetlepels bloem, bakpapier,

placeholder

Runderrollade à la Bordelaise

1 kilo doorregen runderrollade (ca. Ø 12 cm), 2 eetlepels olijfolie, 6 plakken bakbacon, 250 g champignons (kastanje, in stukken), 12 kleine sjalotjes (grof gesneden),

Varkenspasteitjes met appel en salie

Varkenspasteitjes met appel en salie

300 g hamlappen, 1 eetlepel mosterd (grof), 1 ei, 4 grote vellen filodeeg, 75 g boter, 1 ui, snufje zout, snufje peper, ½ eetlepel salie (gehakt, droog of vers), 1 appel,

Filetlapjes met pittige tomatensaus

4 varkensfiletlappen (á 125 g), snufje peper (versgemalen), 50 g boter, snufje zout, 1 sjalotje (fijngehakt), 1 teentje knoflook, ½ rode peper (van zaad ontdaan en in

Lenteschotel met nasivlees

Lenteschotel met nasivlees

500 g nasi/bamivlees
, snufje peper (versgemalen)
, 3 eetlepels olijfolie
, 2 uien (fijngehakt)
, 2 worteltjes (in blokjes)
, 1 courgette (in blokjes)
, 1 blik maïs (á

Filetlapjes gevuld met pestogehakt

4 varkensfiletlappen (à 125 g, van 1½ cm dikte), 100 g varkensgehakt, 6 eetlepels bloem, 1 ei, 1 eetlepel melk,  10 eetlepels paneermeel, 2 eetlepels Parmezaanse kaas

Varkensschnitzel met brie

Varkensschnitzel met brie

4 varkensschnitzels (ongepaneerd), snufje peper, 100 g brie, 2 tomaten, snufje zout, 2 eetlepels olie, 3 lenteuitjes

Gehaktspiesen

Gehaktspiesen

500 g half-om-halfgehakt, 1 rode paprika, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 2 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel shoarmakruiden, 3 eetlepels peterselie (verse, fijngehakt), 12

Filetlapjes met auberginesaus

 8 dunne varkensfiletlappen, 5 eetlepels olijfolie, 2 teentjes knoflook (geperst), 1 theelepel Provençaalse kruiden, 8 takjes peterselie (verse, fijngehakt), 1 aubergine,