Meer recepten met ander vlees

Bekijk alles
Lamspilaf met hazelnoten en rozijnen

Lamspilaf met hazelnoten en rozijnen

250 g lamsboutlappen (in blokjes van 1,5 cm), snufje zout, 50 g hazelnoten (blanke, grofgehakt), 1 bouillonblokje (runder), 1 ui, 1/2 theelepel 5 kruidenpoeder, 200 g

Javaanse lamslapjes met ketjap

500 g lamsschouderlappen (of lamsborstlappen), snufje peper, 3 eetlepels olie, 2 uien (fijngesnipperd), 2 teentjes knoflook (geperst)

Lamslappen in ketjap-sesamsaus

Lamslappen in ketjap-sesamsaus

500 g lamsschouderlappen, 2 teentjes knoflook, 2 uien, 2 bosuitjes, 2 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel honing, 3 eetlepels sesamolie, 1 eetlepel sesamzaad

Lamsrack met krokante Parmezaanse kaaskorst

Lamsrack met krokante Parmezaanse kaaskorst

2 lamsracks (á 6 koteletjes), 125 g boter (op kamertemperatuur), 30 g broodkruim, 2 teentjes knoflook (geperst), 3 eetlepels peterselie (verse, fijngehakt), 1 eetlepel

Lamsvleesreepjes op paddestoelen-bruschetta

Lamsvleesreepjes op paddestoelen-bruschetta

300 g lamsvleesreepjes
, 1 teentje knoflook
, 5 eetlepels olijfolie
, 125 g champignons
, 2 sjalotjes
, 2 theelepels Italiaanse kruiden
, 4 boterhammen (dikke, bruine,

Romige spaghetti met shoarma en broccoli

125 g lamsshoarmavlees, 100 g spaghetti, 1 struik broccoli (klein), 1 kleine prei, 1 dl slagroom, 1 theelepel Italiaanse kruiden (gedroogd of diepvries), 1 eetlepel slaolie

Lamskoteletjes met jonge tuinkruidenwijnjus

Lamskoteletjes met tuinkruiden-wijnjus

12 lamskoteletjes, 40 g boter
, zout, peper, 1 eetlepel tomatenpuree, ½ dl rode wijn, 1 eetlepel kervel (fijngehakt, vers of diepvries), 1 eetlepel bieslook (fijngeknipt,

Indiase lamsreepjes met naanbrood

500 g lamsvleesreepjes, 1 ui, 2 cm gemberwortel (verse), 1 limoen, 1 eetlepel kerriepoeder, 1 teentje knoflook

Lamszadel met uiencompote

Lamszadel met uiencompote

1 lamszadel (ontbeend, opgebonden, ca. 750 g), 500 g uien (zoete)
, 50 g abrikozen (gedroogde)
, 50 g boter
, 100 g spekreepjes (gerookte)
, 2 eetlepels rode wijn azijn
,

Lamsstoofpotje met dronken appeltjes

Lamsstoofpotje met dronken appeltjes

500 g lamsborstlappen, 2 uien, 60 g boter, 2 eetlepels bloem, 3 dl bruin bier (oud bruin), 3 dl bouillon
, 3 eetlepels appelazijn
, 125 g appelstukjes (gedroogde)
, 3