Willekeurige recepten

Bekijk alles
Gemarineerde hamlapjes voor op de barbecue

Gemarineerde hamlapjes voor op de barbecue

400 g hamlappen (van dikke lende), 1 theelepel gemberpoeder (djahé), 1 theelepel ketoembar, 1 eetlepel paprikapoeder, 1 theelepel sereh, snufje peper (cajun), 4 eetlepels

Hotdogs met saucijsjes

Hotdogs met saucijsjes

4 saucijsjes (á 100 g stuk), 1 eetlepel mosterd, 30 g boter, 2 eetlepels mayonaise (olijfmayonaise), 75 g zuurkool, 4 broodjes (hotdogbroodjes)

placeholder

Zomerstamppotje met shoarmavlees en ijsbergsla

500 g shoarmavlees, 1½ kilo aardappels (geschild), snufje zout, 75 g boter, 2 uien (fijngehakt), 1 blik maïs (300 gram), 3 dl melk, peper (versgemalen), 700 g ijsbergsla

Indonesische varkenslappen in kokosmelk

500 g varkenslappen (in blokjes van 2½ cm), zwarte peper (versgemalen), 4 eetlepels zonnebloem olie, 2 uien (fijngehakt)

Rollade met Italiaanse tomaten-rozemarijnsaus

1 doorregen varkensrollade (ca. 1 kg), olijfolie, 1 ui, 6 vleestomaten, 1 takje rozemarijn (vers), 1 eetlepel Italiaanse kruiden, 2 teentjes knoflook, 2 eetlepels

Italiaanse bonenschotel met nasivlees

Italiaanse bonenschotel met nasivlees

500 g nasi/bamivlees, snufje peper (versgemalen), 3 eetlepels olijfolie, 1 ui (fijngehakt), 2 teentjes knoflook, 1 blik tomatenblokjes (á 400 g), 1 eetlepel tomatenpuree,

gebakken kalfslever

Gebakken kalfslever met gekaramelliseerde appel en gebakken ui

4 plakken kalfslever van 200 g, 200 g bloem, 2 goudreinettes, 100 g honing, 1 steranijs, 1 kaneelstokje, 1 vanillestokje (merg en peul), 1 dl calvados, 200 g boter, 2 el

Aladin-stoofpot met dadels en amandelen

Aladin-stoofpot met dadels en amandelen

500 g lamsschouderlappen (of lamsborstlappen), 300 g dadels (medium geconfijte), 1 grote ui, 50 g boter, 2 theelepels tomatenpuree, 1 eetlepel kerriepoeder, 2 theelepels

Bonen chili met gehakt en tortillachips

Bonen chili met gehakt en tortillachips

2 eetlepels zonnebloemolie, 1 ui (fijngesnipperd), 500 g varkensgehakt, 1 zakje tacokruiden (à 35 g), 1 groene paprika (in blokjes), 1 rode paprika (in blokjes), 1 blik

Filetlapjes met aubergine en paprika

4 varkensfiletlappen (á 125 g stuk), 1 aubergine (in blokjes van 1 cm), snufje zout, snufje peper (versgemalen), 50 g boter, 3 eetlepels olijfolie, 1 ui (fijngesnipperd),