Meer recepten met kalfsvlees

Bekijk alles

Italiaans kalfsgehaktbrood met pesto-mayonaise

600 g gehakt (kalfs), 40 g pijnboompitten, 3 eetlepels pesto, 2 beschuiten, ¾ dl mayonaise, ¾ dl yoghurt, 1 ei.

Kalfsschnitzel saltimbocca

Kalfsschnitzel saltimbocca

4 kalfsschnitzels, 4 plakken rauwe ham (bijv. prosciutto), 8 blaadjes salie (vers), 2 eetlepels olijfolie, 1 dl witte wijn (droge) en een snufje peper

Wienerschnitzel

Wienerschnitzel

Klop het ei los met 2 eetl. water in een diep bord. Strooi het paneermeel op een ander bord. Wentel het vlees eerst door het ei en vervolgens door het paneermeel. Verhit

gegrild kalfsribstuk

Gegrild kalfsribstuk

Grote delen, zoals dit kalfsribstuk, zijn eigenlijk veel makkelijker te bereiden dan wanneer het vlees geportioneerd is. Door de kerntemperatuur te meten heb je een veel

Kalfsrib-eye met mosterdsaus

Jouw rib-eye rood, medium of rose? Check het met een kerntemperatuurmeter of de handtest De kalfsrib-eye’s een half uur voor de bereiding uit de koelkast halen. De

kalfslever pokebowl

Kalfslever pokebowl

Kalfslever op je pokebowl? Ben je op zoek naar een gezonde en gemakkelijke maaltijd, dan is de pokebowl een goede en ook nog eens heerlijke optie. Kleurrijk, gevarieerd

Huisgemaakte kalfsbitterballen

Stap 1: Kalfspoulet garen (2 uur + 2 uur wachttijd) Doe de kalfspoulet in de kalfsbouilon en laat dit 1.5 tot 2 uren zachtjes pruttelen tot het lekker zacht is. Laat het

Gepaneerde gevulde kalfsgehaktballen

Gepaneerde gevulde kalfsgehaktballen

2 plakjes rauwe ham, 500 g kalfsgehakt, 150 g roomkaas, 2 eieren, 1 zakje gehaktkruiden, olie (om te frituren, zonnebloemolie of arachideolie), paneermeel, 2 el

Kalfskotelet met sinaasappelboter

4 kalfskoteletten, 100 g roomboter (zachte), 3 eetlepels olijfolie, 1 sinaasappel, 1 sjalotje (fijngehakt)

Toscaanse kalfsrolletjes met mozzarella

Toscaanse kalfsrolletjes met mozzarella

12 plakken kalfsfricandeau
, 1 mozzarellakaasje
, 12 blaadjes basilicum
, 6 tomaten (gedroogde)
, snufje peper (versgemalen)
, 12 blaadjes sla (niet al te grote bladeren)