Bereiding
Voorbereiden
- De little gem sla in de lengte doormidden snijden en op de snijkant bakken in olie.
- Pof de tomaatjes in de pan of oven.
- Bak de rotivellen een minuutje droog in de koekenpan.
Shoarma bereiden
- Doe wat (olijf)olie in een pan.
- Het shoarmavlees in porties bakken (b.v. 4 x 250 gram) op matig vuur.
- Vermeng ondertussen de knoflooksaus met yoghurt naar smaak.
- Na het bakken van de laatste portie de rest nog even toevoegen om snel te verwarmen.
- Leg een portie vlees op elk rotivel.
- Werk af met de gebakken sla en gepofte tomaatjes.
- Serveer de saus er los bij.
Lekker met een portie friszure komkommerstukjes!
- 5 personen
- 25 minuten
Ingrediënten
1 kg shoarmavlees
2 eetl (olijf)olie
2 eetl shoarmakruiden
5 Rotivellen
4 st little gem sla
20 st kerstomaatjes
120 gr friszure knoflooksaus