Vlees informatie
Varkensfilet is op veel manieren te bereiden. In plakjes om en om te bakken, in reepjes te roerbakken of in z’n geheel te braden in de pan of oven.
Informatie over runderreepjes en kalfsreepjes.
Varkensfilet is op veel manieren te bereiden. In plakjes om en om te bakken, in reepjes te roerbakken of in z’n geheel te braden in de pan of oven.
Informatie over runderreepjes en kalfsreepjes.
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in:
500 g varkensgehakt, 2 eetlepels olijfolie, 1 ui (fijngehakt), 1 teentje knoflook (geperst), 1 rode paprika (in blokjes), 1 kleine wortel (in kleine blokjes), 1 stengel
750 g doorregen varkensrollade (ca. Ø12 cm), 4 eetlepels balsamicoazijn, 4 eetlepels olie, 2 eetlepels sesamzaad, 2 eetlepel ketjap manis, 250 g paddestoelen (bos), 1
1 theelepel citroensap, 3 teentjes knoflook (fijngehakt), 2 uien (fijngehakt), 3 theelepels gemberpoeder, 1 theelepel laos, peper (versgemalen), snufje zout, 5 eetlepels
4 varkensfiletlappen (à 125 gram), 80 g boter, 2 sjalotjes (fijngesnipperd), 1 teentje knoflook (geperst), 100 g champignons (in dunne plakjes), 1 pot fond (vlees, à 4
500 g varkenshaas (in blokjes van 2 cm), 4 tortilla's (van 21 cm), ¼ krop ijsbergsla (dunne reepjes), 1½ dl zure room, 50 g geraspte kaas
4 varkensschnitzels (ongepaneerd en dun uitgeslagen), ½ dl witte wijn, 8 plakken parma ham, snufje zwarte peper (versgemalen), 50 g boter, mozzarellakaasje (á 250 g in
500 g hamlappen, 100 g cashewnoten (gezouten), 1½ eetlepel kerrie, 2 uien, 1½ eetlepel peterselie (fijngehakt)
4 varkenslappen (doorregen á 125 g stuk), snufje peper, 1 fles bokbier, 25 g boter, 1 eetlepel mosterd, snufje zout, 1 eetlepel citroensap, 1½ theelepel allesbinder
Een bekende Italiaanse bereiding die je hier steeds vaker tegenkomt. Als je stuk buikspek te klein is om mooi op te rollen, snijd je het in (vlinderen) en klap je het
500 g varkensgehakt, 2 teentjes knoflook (fijngehakt), 2 bosuitjes (fijngehakt), ½ eetlepel gember (vers, fijngehakt), ½ eetlepel olie, peper, ½ eetlepel sherry, 4
Wie grotere porties op zijn bord krijgt en zich bovendien omringt weet door grote eters, zal onbewust meer tot zich nemen dan wanneer die factoren er niet zijn. Dat blijkt uit