Bereiding
- Haal het vlees een half uur voor gebruik uit de koelkast
- Smelt de boter in de pan en doe de olie erbij
- Bak de entrecote op middelhoog vuur ca. 3 minuten per kant
- Haal het vlees uit de pan en laat het onder aluminiumfolie 5 minuten rusten
- Gril ondertussen de paprikareepjes in de grillpan
- Tranceer de entrecote en bestrooi met zout en peper
- Maak het bord op met de paprikareepjes en de entrecote in plakjes
Serveer met een frisse salade!
Bekijk meer bereidingstip in onze mini-masterclass video’s.
- 4 personen
- 15 minuten
Ingrediënten
4 entrecotes
200 gr kruidenroomkaas
50 gr boter
2 eetl. olie
1 rode paprika
1 gele paprika
1 groene paprika
Gemengde sla
200 gr zoete aardappel
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: