Vlees informatie
Dit stuk vlees is prima geschikt om bouillon van te trekken.
Dit stuk vlees is prima geschikt om bouillon van te trekken.
Altijd de laatste tips & tricks, feiten en nieuws over vlees ontvangen?
Schrijf je dan snel in!
500 g varkensgehakt, 1 eetlepel kappertjes, 3 stuks ansjovisfilet (uit blik, in stukjes), 4 eetlepels paneermeel, 1 teentje knoflook (geperst), 1 ei, ½ theelepel
6 plakken bacon (dikgesneden, ca. 150 g), 100 g gemengde sla, walnoten (hanje vol, in stukjes gehakt), 2 sinaasappels, dressing, 4 eetlepels sinaasappelsap (vers), 2
4 schouderkarbonades, 100 g gehakt (gekruid), 1 beschuit, 100 g spekblokjes, 1 pot kapucijners, 1 grote ui (in ringen gesneden), 25 g boter, kerriepoeder, uien
50 g grillworst (aan één stuk), 50 g leverworst (aan één stuk), ½ kiwi, 6 kleine aardbeien, spiezen
400 g hamlappen, 1 eetlepel citroensap, 4 eetlepels olijfolie, 2 rode uien, 3 teentjes knoflook, 1 takje rozemarijn (of tijm)
4 varkensoesters (á 125 g), 125 g artisjokkenbodems (uit blik, uitgelekt), 2 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel witte wijnazijn, ½ bekertje crème fraîche (á 1½ dl), 50 g
1 rookworst (à 250 g, in plakken) , 100 g haricots verts , 6 eetlepels olijfolie , 2 eetlepels rode wijn azijn , 1 theelepel mosterd , 1 teentje knoflook (gehalveerd) , 1
schouderkarbonades, 1 grote moesappel, 2 eetlepels mosterd, 1 eetlepel suiker, 8 eetlepels appelstroop, 3 eetlepels cajunkruiden, 1 theelepel citroenrasp, 1 eetlepel
200 g speklappen, 1 ui, 4 eetlepels maïsolie, ½ zakje kruidenmix (voor bami), 200 g paksoi, 200 g mihoen, 1 eetlepel sojasaus (of Vietnamese vissaus (Nuoc mam), 1 limoen,
8 plakken bakbacon, 4 maïsbollen, 2 rode uien, 1 teentje knoflook, 100 g kerstomaatjes, ½ eetlepel olijfolie, 10 g boter, 8 kwarteleitjes, 50 g komijnekaas (belegen
Wie grotere porties op zijn bord krijgt en zich bovendien omringt weet door grote eters, zal onbewust meer tot zich nemen dan wanneer die factoren er niet zijn. Dat blijkt uit