Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd ondertussen de ribeye in mooie, dunne reepjes (tip: leg de ribeye eerst even 20 min in de vriezer. Hierdoor kun je nog dunnere reepjes snijden)
- Fruit de ui, champignons en paprika even kort in een koekenpan met wat boter en olie. Leg ondertussen het afbakbrood in de oven en zet de timer op 8 minuten.
- Haal de gefruite groente uit de pan en roerbak vervolgens de reepjes ribeye in twee a drie minuten mooi bruin.
- Haal na 8 minuten het stokbrood uit de oven en snij deze overdwars doormidden. Beleg het stokbrood met de plakjes kaas en leg hierop de reepjes vlees. Leg vervolgens de groentemix eroverheen en sluit af met de bovenkant van het brood er weer op te leggen.
- Leg het stokbrood nog 1 tot 2 minuten in de oven tot de kaas lekker gesmolten is.
- Geniet van deze heerlijke lunch.
persoon
minuten
Ingrediënten
250 gram ribeye
100 gram kastanjechampignons in dunne plakjes gesneden
0.5 stuk rode paprika in blokjes gesneden
100 gram ui in halve ringen gesneden
6 plakjes oranje gouda kaas mag ook cheddar kaas zijn
1 stuk afbak stokbrood
peper en zout
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: