Vlees informatie
Kalfslapjes kunnen gesneden zijn van diverse delen van het kalf. In de regel heeft het een wat langere bereidingstijd nodig.
Kalfslapjes kunnen gesneden zijn van diverse delen van het kalf. In de regel heeft het een wat langere bereidingstijd nodig.
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in:
4 saucijsjes, 1 zak zuurkool (à 500 g), 80 g boter, 2 sjalotjes (fijngehakt), 1 appel (in blokjes), 2 eetlepels rozijnen, 1 theelepel karwijzaad, 1 laurierblad, 3 dl
12 plakken kalfsfricandeau , 1 mozzarellakaasje , 12 blaadjes basilicum , 6 tomaten (gedroogde) , snufje peper (versgemalen) , 12 blaadjes sla (niet al te grote bladeren)
• 250 g kalfsschnitzel (ongepaneerd), 50 g taugé, 3 eetlepels sojasaus, 400 g Chinese kool, 2 eetlepels gembersiroop, 4 eetlepels zonnebloem olie, 1 eetlepel peperkorrels
4 kalfskoteletten, 100 g roomboter (zachte), 3 eetlepels olijfolie, 1 sinaasappel, 1 sjalotje (fijngehakt)
Deze stevige stamppot smaakt net even anders door de zoete aardappel gecombineerd met pompoen. De sappige kalfsworstjes zijn gemaakt van gekruid kalfsgehakt. Verse
400 g kalfsreepjes, 1 ui, 250 g champignons, 30 boter (of margarine), 1½ eetlepel bloem (tarwe), 1 dl witte wijn (droge), 1½ dl crème fraîche, 2 eetlepels kappertjes, 2
4 kalfsentrecotes, 1 bosuitje, 2 limoenen, 3 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels koriander (verse, fijngehakt), ½ theelepel gemberpoeder
Was de groenten en snij ze voor De krieltjes koken of bakken en de groenten 5-7 min roerbakken (begin met krieltjes, die hebben meer tijd nodig) Randjes van de kotelet
1 rookworst (à 250 gram, in plakjes), 1½ kilo aardappels (geschild en in stukjes), 700 g paksoi (gewassen), 300 ml melk, 50 g boter, 2 eetlepels olie, 3 sjalotjes
Bereid eerst de aardappels en courgette uit de oven Laat ondertussen de kalfsentrecotes op kamertemperatuur komen. Verwarm (tien minuten voor de eindtijd van de
Wie grotere porties op zijn bord krijgt en zich bovendien omringt weet door grote eters, zal onbewust meer tot zich nemen dan wanneer die factoren er niet zijn. Dat blijkt uit