Bereiding
- Bestrooi de kalfskoteletten met peper.
- Laat de roomboter op kamertemperatuur komen.
- Verhit de olie in een koekenpan en bak het vlees om en om in ± 10 minuten goudbruin en gaar.
- Rasp de schil van de sinaasappel en pers deze uit.
- Vermeng de roomboter met de sinaasappelrasp, 2 eetlepels sinaasappelsap, het sjalotje en wat zout en peper naar smaak.
- Haal het vlees uit de pan en zout het. Serveer de kalfskoteletten met een bolletje van de sinaasappelboter erop.
Lekker met krielaardappeltjes in de schil met olie, zeezout en rozemarijn, uit de oven.
Wist u dat…
Kalfsvlees lekker gecombineerd kan worden met de zachtere kaassoorten?
- 4 personen
- 25 minuten
Ingrediënten
4 kalfskoteletten
100 g roomboter (zachte)
3 eetlepels olijfolie
1 sinaasappel
1 sjalotje (fijngehakt)
snufje zout
snufje peper
Voedingswaarde per persoon
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: