
Vlees informatie
Rundergehakt is 100% gemalen rundvlees van rest delen. Dit gehakt is na het bakken of braden ‘droger’ dan half-om-half gehakt.
Informatie over kalfsgehakt en varkensgehakt.
Een populair gerecht met rundergehakt is chili con carne.
Rundergehakt is 100% gemalen rundvlees van rest delen. Dit gehakt is na het bakken of braden ‘droger’ dan half-om-half gehakt.
Informatie over kalfsgehakt en varkensgehakt.
Een populair gerecht met rundergehakt is chili con carne.
Altijd de laatste tips & tricks, feiten en nieuws over vlees ontvangen?
Schrijf je dan snel in!
200 g half-om-halfgehakt, 1 ei (losgeklopt), 75 g champignons (schoongeborsteld en in plakjes), 2 rode chilipepers, 25 g boter, 75 g kaas (in reepjes), 8 blaadjes sla, 2
200 g rundergehakt, 2 eetlepels koffieroom, snufje zout, 1 grote vleestomaat, snufje peper, 2 eetlepels paneermeel, 1 ui, 4 eetlepels olie, 5 eetlepels chilisaus
40 g rundergehakt, 4 eetlepels bruine bonen (uit een pot, ca. 75 g), ½ appel (ca. 50 g), 1 theelepel margarine (plantaardige), staafmixer
400 g runderreepjes, 1 rode ui, 1 vleestomaat, 3 perziken (halve, uit blik), groene tabasco, ½ krop ijsbergsla, 125 g kerstomaatjes, 2½ eetlepel olijfolie, 1 theelepel
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd ondertussen de ribeye in mooie, dunne reepjes (tip: leg de ribeye eerst even 20 min in de vriezer. Hierdoor kun je nog dunnere
4 sukadelappen , 1 theelepel sambal (badjak) , snufje zout , 2 eetlepels bloem, 2 eetlepels olijfolie , 2 teentjes knoflook (fijngesneden) , 1 theelepel sereh (of een
1 kleine varkenshaas (in dunne plakjes van ca. ¼ cm gesneden), 1 speklap (in dunne plakjes van ca. ¼ cm gesneden), 1 kleine ossenhaas (in dunne plakjes van ca. ¼ cm
400 g biefstuk (dunne, in reepjes), ½ eetlepel currypasta (groene, Thaise), 3 eetlepels olie , 1 middelgrote ui (in partjes) , 1 teentje knoflook (geperst) , 1 bakje
Om de chimichurrisaus te maken: Gooi alle ingrediënten behalve de olie in de blender of staafmixer en even kort blitzen tot het een dikke puree is. Hierna olijfolie
500 g tartaar, 1 oude boterham (witte), dl melk (halfvolle), 1 sjalotje, 1 ui (zoete), 2 teentjes knoflook, 1 bloemkool, 3 eetlepels koriander (verse, fijngehakt), 2
Wie grotere porties op zijn bord krijgt en zich bovendien omringt weet door grote eters, zal onbewust meer tot zich nemen dan wanneer die factoren er niet zijn. Dat blijkt uit