Bereiding
Hoofdgerecht voor een baby’s vanaf 6 maanden:
- Schil de aardappels en snijd ze in vieren.
- Kook in een pan met een bodem water de aardappels ca. 15 minuten met het deksel op de pan gaar. Schil de appel en snijd deze in stukjes. Kook de appel de laatste 5 minuten met de aardappels mee.
- Verhit in een koekenpan de margarine en bak hierin de runderschnitzel in 4-6 minuten aan beide zijden goudbruin en gaar. Rasp het bietje grof. Giet de aardappels af.
- Snijd de schnitzel in kleine blokjes.
- Schep het bietje, de aardappelen, appel en het vlees in een hoge mengkom en pureer het mengsel met de staafmixer pureren tot een glad babyhapje.
- 1 persoon
- 60 minuten
Ingrediënten
- 40 g runderschnitzel
- ¼ appel (is ca. 25 g)
- 2 aardappels (á 50 g)
- 2 theelepels margarine (plantaardige)
- 1 bietje (gekookt, á 50 g)
Voedingswaarde per persoon
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: