Bereiding
- Meng in een kom de ananas, lente-ui, rode peper, limoensap en basterdsuiker. Plaats de schaal ca. 1 uur afgedekt in de koelkast.
- Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de boomstammetjes in ca. 2 minuten rondom goudbruin. Bak de boomstammetjes op zacht vuur al draaiend in ca. 10 minuten gaar.
- Verdeel de boomstammetjes over 4 borden en verdeel hierover de ananassalsa.
Lekker met rijst en sperziebonen.
- 4 personen
- 85 minuten
Ingrediënten
4 boomstammetjes
ananas (verse, geschild en in blokjes)
1 lenteuitje (in dunne ringen gesneden)
1 rode peper (van zaad ontdaan en fijngehakt)
limoensap
1 theelepel bruine basterdsuiker
25 g boter
Voedingswaarde per persoon
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: