Meer recepten met rundvlees

Bekijk alles
placeholder

Zelf kroketten of bitterballen maken

300 g runderpoulet (gaar, of ander (soep)vlees/rund- of kalfsvlees), 2 dl bouillon (bij voorkeur zelf getrokken van rund- of kalfsvlees), 4 takjes peterselie

Saucijsjes met pesto en katenspek

4 rundersaucijsjes, 8 plakjes katenspek (of rauwe ham), 2 eetlepels pesto rosso (potje), ½ eetlepel zonnebloem olie, 1 ei, 1,2 liter water, 2 bouillonblokjes (of 0,6

Enchillades con carne

Enchillades con carne

 200 g half-om-halfgehakt, 1 ei (losgeklopt), 75 g champignons (schoongeborsteld en in plakjes), 2 rode chilipepers, 25 g boter, 75 g kaas (in reepjes), 8 blaadjes sla, 2

Turkse hamburgers met yoghurtsaus

400 g rundergehakt, 4 eetlepels pijnboompitten, ½ eetlepel ketoembar (gemalen koriander), ½ eetlepel djinten (gemalen komijn), 6 eetlepels paneermeel (met kruiden), 1 ei,

placeholder

Runderrollade met tomaten

600 g doorregen runderrollade, 10 teentjes knoflook, 500 g tomaten (tros), 10 takjes basilicum, 2 eetlepels pesto (rode), snufje zout en een snufje peper.

Caribische nuggets

Caribische nuggets

1 blik ananasstukjes (á 227 g), 2 beschuiten, 500 g rundergehakt, 2 eieren, 75 g cornflakes, 2 eetlepels kerriepoeder, 2 oude boterhammen (witte), 50 g kokos (geraspt),

Goulash maaltijdsoep

500 g runderpoulet, 2 kruidenbuiltjes (of 4 kruidenbouillonblokjes), 4 eetlepels olijfolie, 2 grote uien (in ringen), 2 teentjes knoflook (fijngesneden), ½ theelepel foelie

Chateaubriand met kruidenboter 5189

Chateaubriand met kruidenboter

1 rode peper, 100 g boter (zachte), 2 theelepels sinaasappelrasp, 1 eetlepel koriander (verse, fijngehakt), 2 stuks chateaubriand (à 250 gram, dubbele biefstuk van de

Biefstuk met champignontapenade

Biefstuk met champignontapenade

4 kogelbiefstukken, 3 eetlepels olijfolie, 200 g champignons, 1 ui, 1 rode paprika, 3 eetlepels kappertjes, 2 eetlepels peterselie (fijngehakt), 2 eetlepels bieslook

Gehaktkoekjes met saffraan en ‘Chumichimi’salsa

250 g rundergehakt, 1 eetlepel citroensap, stukje paprika (groene), snufje peper, 2 eetlepels muntblaadjes (fijngehakt), 3 eetlepels maïskorrels, 1 kleine ui