
Bereiding
- Verwarm de grill voor op de hoogste stand
- Masseer het vlees met de olie en laat het buiten de koelkast op temperatuur komen
- Snijdt de tomaat in kleine stukjes en de lente-uitjes in ringen. Snijdt de brie in plakjes
- Bakkerel het vlees: verwarm een (anti-aanbak) pan even voor op een hoog vuur. Zet het vuur op halve stand, leg het vlees in de pan en bakkerel het zachtjes om en om bruin en gaar (ca 5 minuten).
- Leg de schnitzel in een vuurvaste schaal, schep de tomaten en lente-uitjes op het vlees. Leg de brie erover en laat het geheel onder de hete grill snel bruin worden.
Wist u dat…
een varkensschnitzel zeer mager is en per 100 gram maar 3,1 gram vet bevat?
4 personen
15 minuten
Ingrediënten
- 4 varkensschnitzels (ongepaneerd)
- snufje peper
- 100 g brie
- 2 tomaten
- snufje zout
- 2 eetlepels olie
- 3 lenteuitjes
Voedingswaarde per persoon
Altijd de laatste tips & tricks, feiten en nieuws over vlees ontvangen?
Schrijf je dan snel in!