Bereiding
- Hak de koriander grof. Laat de ananas uitlekken.
- Verhit de roerbakolie in een wok en roerbak de reepjes vlees met de sambal 2-3 minuten op hoog vuur.
- Schep de Chinese groente erdoor en roerbak alles nog 3-4 minuten.
- Schep de ananasstukjes en de kokosmelk door het vleesmengsel en voeg zout naar smaak toe. Laat het gerecht nog even zachtjes pruttelen. Strooi de koriander erover.
Lekker met pandanrijst of mie.
Tip
U kunt de ananas vervangen door kant-en-klaar verse fruitsalade.
- 4 personen
- 15 minuten
Ingrediënten
- 400 g varkensvleesreepjes
- 2 eetlepels koriander (verse)
- 1 blikje ananasstukjes
- 3 eetlepels roerbakolie
- 2-3 theelepels sambal badjak
- 400 g roerbakgroenten (Chinese)
- 200 ml kokosmelk
- snufje zout
Voedingswaarde per persoon
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: