Meer recepten met rundvlees

Bekijk alles

Nacho chips met pikante worstsalade

250 g gekookte worst, 3 kleine lenteuitjes, 6 eetlepels tomatenketchup, ½ theelepel komijnzaad (gemalen (djintin), 1/8 liter zure room, ½ theelepel oregano (gedroogde of

Pastaslaatjes met pekelvlees en Italiaanse dressing

16 plakjes pekelvlees (dun gesneden), 8 eetlepels pijnboompitten, 3 tomaten (pomodori), 6 augurken (zoetzuur), 1 blikje asperge (groen of wit, 160 g uitlekgewicht), 6

placeholder

Runderrollade met tomaten

600 g doorregen runderrollade, 10 teentjes knoflook, 500 g tomaten (tros), 10 takjes basilicum, 2 eetlepels pesto (rode), snufje zout en een snufje peper.

Rundertong met rinse eiersaus

1 rundertong (zonder keelstuk), 1 ui (gesnipperd), 3 worteltjes (in stukjes), 1 kruidenbuiltje (voor vleesbouillon), 20 g boter (of margarine), 20 g bloem. 2 eieren (L)

Baklap met peper-limoenkruiden

Baklap met peper-limoenkruiden

1 rode ui, 1 teentje knoflook, 1 groene peper, 4 tomaten (tros), 1 limoen (bij voorkeur biologisch), 4 baklappen (à 100 gram), 1 theelepel 5 kruidenpoeder, 2 eetlepel

Koreaans tafelgrillen op de bakplaat

Koreaans tafelgrillen op de bakplaat

1 kleine varkenshaas (in dunne plakjes van ca. ¼ cm gesneden), 1 speklap (in dunne plakjes van ca. ¼ cm gesneden), 1 kleine ossenhaas (in dunne plakjes van ca. ¼ cm

Brabantse vlees-salade

Brabantse schotel

300 g magere runderlappen (gaargestoofd of gekookt), 100 g doperwten (gaargekookt), 100 g worteltjes (gaargekookt), 100 g zoetzure zilveruitjes (en een beetje van het

Kerrieburger van tartaar

Kerrieburger van tartaar met naanbrood en salade

500 g tartaar, 150 ml slasaus, 1 bosje koriander (á 15 g, verse, grof gehakt), 2 sjalotjes (fijngesnipperd), 2 theelepels kerriepoeder, 1 rode peper (van zaad ontdaan en

Met rundvlees gevulde Italiaanse bol

Met rundvlees gevulde Italiaanse bol

250 g runderpoulet (gaar in fijne blokjes gesneden), 2 Italiaanse bollen, 1 eetlepel olijfolie, 1 teentje knoflook (fijngesneden), 1 vleestomaat (in fijne blokjes

Goulashsoep

400 g magere runderlappen, 2 grote uien, 1 rode paprika, 40 g boter, 1½ eetlepel paprikapoeder (mild), 2 eetlepels bloem, 1 blikje tomatenpuree (klein)