Meer recepten met rundvlees

Bekijk alles

Gewokte biefstukreepjes met paksoi en Thaise dressing

400 g biefstuk (in reepjes), 1 eetlepel sesamolie, limoensap, 4 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel honing, ½ eetlepel Nam Pla (Thaise vissaus), 1 rode peper (van zaad

Lekker pittige kebab of cevapcici met pittige tomatensaus

Een lekker Mediterraans hapje dat gebaseerd is op de kebab. De kebab kom je door de hele Balkan tegen op het menu en is een soort van heerlijk gekruide, plat geslagen

Bavette van de barbecue

Haal de bavette 30 minuten van te voren uit de koelkast. Verwarm de BBQ voor op 130 ˚C (indirect* heeft de voorkeur). Smeer de bavette in met een dun laagje

Hamburgers met avocado en krokante bacon

200 g rundergehakt, 4 plakjes bacon, 4 broodjes (hamburgerbroodjes), ½ eetlepel tacokruiden, 4 blaadjes sla

Runderstoofvlees voor drie maaltijden

1½ kilo magere runderlappen (of doorregen runderlappen), 4 eetlepels bloem, 1 grote ui, 6 kruidnagels, 100 g boter, 2 eetlepels azijn

Ossenstaartsoep met tomaat

350 g ossenstaart, 100 g runderpoulet, 2 eetlepels boter, 1 ui (in ringen), 1 eetlepel tomatenpuree, 1 kruidenbuiltje (van laurierblad, peterselie, tijm en selderij), 1

Klapstuk met hutspot

Hutspot met klapstuk

500 g klapstuk (runderborst), 1 kilo aardappels, 1 kilo winterwortel, 500 g uien, 2 bouillonblokjes (runder), 30 g boter (of margarine), snufje zout, snufje peper

Schnitzelhapje van Roodkapje

40 g runderschnitzel, ¼ appel (is ca. 25 g), 2 aardappels (á 50 g), 2 theelepels margarine (plantaardige), 1 bietje (gekookt, á 50 g), rasp, staafmixer

Italiaanse runderlappen met balsamico en rode wijn

Italiaanse runderlappen met balsamico en rode wijn

500 g magere runderlappen, snufje peper (versgemalen), 50 g boter, 2 rode uien (fijngehakt), 2 teentjes knoflook (in plakjes), 1 eetlepel tomatenpuree, 1 eetlepel oregano

Rosbief met balsamicosjalotjes

750 g rosbief, snufje zwarte peper (versgemalen), 50 g boter, 2 eetlepels olijfolie, 9 sjalotjes (in kwarten), 2 eetlepels suiker (fijne), 2 eetlepels balsamicoazijn