Bereiding
- Schil de mango, snijd het vruchtvlees los van de pit en vervolgens in stukjes.
- Schil de sinaasappel met een mes tot op het vruchtvlees en snijd het vruchtvlees tussen de vliesjes uit.
- Pel de ui en snijd hem in stukjes.
- Meng de mango met de sinaasappel, de rode ui, de koriander, de fijngeperste knoflook, een snufje zout, een paar druppels tabasco, het limoensap en de olie. Laat de salsa een uurtje (of langer) trekken.
- Leg de rollade op 2 bordjes en serveer de salsa er koud bij.
Lekker met rijstsalade.
Tip
Grilleer zelf een gekruide varkensrollade aan het draaispit in 35-40 minuten bruin (iets rosé van binnen). De bereidingstijd is afhankelijk van de dikte. 10 minuten, afgedekt, laten rusten en daarna in dunne plakken snijden. Is ook koud heel lekker.
- 2 personen
- 20 minuten
Ingrediënten
- 100 g varkensfiletrollade (gaar, vrij dik gesneden)
- 1 eetlepel maïsolie
- 1 kleine sinaasappel
- 2 eetlepels limoensap
- tabasco
- ½ rode ui
- 1 eetlepel koriander (fijngehakt)
- snufje zout
- ½ grote mango
Voedingswaarde per persoon
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: