Bereiding
- Meng de mosterd met de appelsap, tijm, olie zout en peper
- Laat de varkensoesters in het mosterdmengsel 30 minuten marineren. Haal het vlees uit de marinade. Bewaar de marinade.
- Bakkerel het vlees: verwarm een (anti-aanbak) pan even voor op hoog vuur. Zet het vuur op halve stand, leg de varkensoesters in de pan en bakkerel het vlees zachtjes om en om bruin en rosé in ca 12 minuten
- Haal het vlees uit de pan en houd het onder folie warm. Voeg de marinade toe aan het bakvet en kook nog even door. Roer de crème fraiche van het vuur af door de saus. Serveer de varkensoesters met de mosterdsaus.
- 4 personen
- 50 minuten
Ingrediënten
4 varkensoesters
1 dl appelsap
1½ eetlepel mosterd
4 eetlepels olijfolie
snufje zout
1 dl crème fraîche
1 theelepel tijm
snufje peper
Voedingswaarde per persoon
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: