Bereiding
- Meng de mosterd met de appelsap, tijm, olie zout en peper
- Laat het vlees in het mosterdmengsel 30 minuten marineren. Haal het vlees uit de marinade. Bewaar de marinade.
- Bakkerel het vlees: verwarm een (anti-aanbak) pan even voor op hoog vuur. Zet het vuur op halve stand, leg de varkensoesters in de pan en bakkerel het vlees zachtjes om en om bruin en rosé in ca 12 minuten
- Haal het vlees uit de pan en houd het onder folie warm. Voeg de marinade toe aan het bakvet en kook nog even door. Roer de crème fraiche van het vuur af door de saus. Serveer de varkensoesters met de mosterdsaus.
4 personen
50 minuten
Ingrediënten
- 4 varkensoesters
- 1 dl appelsap
- 1½ eetlepel mosterd
- 4 eetlepels olijfolie
- snufje zout
- 1 dl crème fraîche
- 1 theelepel tijm
- snufje peper
Voedingswaarde per persoon
Altijd de laatste tips & tricks, feiten en nieuws over vlees ontvangen?
Schrijf je dan snel in!