Bereiding
- Maal in de keukenmachine de ui met de champignons fijn. Voeg de kaas, oregano en 2 eetlepels olie toe. Breng op smaak met zout en peper.
- Haal het vlees uit de koelkast en dep het vlees droog. Bestrijk met de rest van de olie. Bestrooi met peper uit de molen.
- Grill het vlees op de barbecue om en om in ca. 15 minuten gaar. Schep de laatste minuten de tapenade op het vlees en laat alles door en door warm worden.
Lekker met verse tortelini met champignonsaus en radijsjes.
Wist u dat…
varkensvlees met uitzondering van orgaanvlees weinig cholesterol bevat?
4 personen
20 minuten
Ingrediënten
- 4 filetlapjes (procureur)
- 100 g champignons (kastanje)
- 1 ui
- 75 g geraspte kaas
- 1 theelepel oregano
- 5 eetlepels olijfolie
- snufje peper (uit de molen)
Voedingswaarde per persoon
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: