
Bereiding
- Snijd de casselerrib in dunne reepjes. Verwijder de zaadjes uit de rode peper en snijd in kleine reepjes.
- Verhit de olie in de wok of wadjang en bak hierin de bacon aan in ca. 2 minuten. Fruit de preiringen, de peper en de paprika 5 minuten mee.
- Voeg in gedeeltes de witte kool toe en voeg vervolgens de casselerrib toe. Roerbak alles ca. 10 minuten.
- Meng er als laatste de mango, chutney en peper en zout doorheen. Laat alles in ca. 2 minuten door en door warm worden.
Lekker met noedels of bami.
Tip
In plaats van casselerrib kunt u ook gebraden rollade nemen.
Ingrediënten
- 150 g casselerrib (gekookt)
- 2 plakjes bakbacon (in reepjes)
- 200 g witte kool (in reepjes)
- 1 groene paprika (in reepjes)
- 1 dunne prei (in ringetjes)
- 2 eetlepels olie
- 2 eetlepels mangochutney
- snufje zout
- snufje peper
- 1 rode chilipeper
- 1 blikje mango (in schijfjes)
Voedingswaarde per persoon
Altijd de laatste tips & tricks, feiten en nieuws over vlees ontvangen?
Schrijf je dan snel in!