Bereiding
- Meng in een kom het gehakt, ei, paneermeel, muesli, nootmuskaat, zout en versgemalen peper. Maak 4 even grote ballen van het gehaktmengsel.
- Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de gehaktballen in ca. 7 minuten rondom bruin.
- Voeg bouillonpoeder en ½ dl water aan het braadvet toe. Bak de gehaktballen met het deksel schuin op de pan in ca. 15 minuten gaar.
- Serveer de jus er apart bij.
Lekker met zuurkoolstamppot.
- 4 personen
- 25 minuten
Ingrediënten
- 500 g varkensgehakt
- snufje peper (versgemalen)
- 3 eetlepels paneermeel
- snufje zout
- ½ theelepel bouillonpoeder
- snufje nootmuskaat
- 1 ei
- 30 g boter
- 100 g muesli
Voedingswaarde per persoon
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: