Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C. Dep de varkenshaas met keukenpapier droog en bestrooi het vlees met peper. Schep de soepgroenten in de braadzak en leg de varkenshaas op de groenten. Verdeel de kruidenboter over het vlees en maak de braadzak met de (bijbehorende) sluitclip dicht.
- Plaats de braadzak in de oven en bak het vlees ca. 10 minuten op 200°C. Knip de braadzak aan de bovenzijde open en laat het vlees nog ca. 5 minuten in de oven bruinen.
- Neem de varkenshaas uit de braadzak en laat het vlees ca. 5 minuten rusten. Breng het vlees op smaak met zout en peper en snijd het vlees in plakken.
- Verdeel de boeren soepgroenten en de jus over 4 borden en leg de plakken varkenshaas op de groenten.
Lekker met een gemengde salade en aardappelpuree.
- 4 personen
- 20 minuten
Ingrediënten
- 2 varkenshaasjes
- snufje zwarte peper (versgemalen)
- 450 g soepgroenten (boeren)
- 75 g kruidenboter
- snufje zout
- 1 braadzak
Voedingswaarde per persoon
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: