Bereiding
- Meng de tonijn met de mayonaise en breng op smaak met zout en peper. Leg op een mooi bord een bedje van sla en garneer met de bieslook.
- Maak van de fricandeau ‘roosjes’, vul ze met het tonijnmengsel en bestrooi met de kappertjes.
- Maak van de parmaham ‘roosjes’ en vul ze met de pesto. Verdeel de verschillende vleeswaren over het bord.
- Garneer met de overige ingrediënten en besprenkel met de frambozendressing.
Lekker met ciabatta.
Tip
Lekker als voorgerecht, maar ook als lunch, picknick of borrelgerecht. U kunt ook Nederlandse vleeswaren gebruiken. Voor de picknick de dressing apart meenemen
2 personen
10 minuten
Ingrediënten
2 eetlepels tonijn op olijfolie (blik)
1 eetlepels mayonaise
½ eetlepel kappertjes
aubergines (op olie, potje)
courgettes (op olie, potje)
2 eetlepels pesto
50 g gemengde sla met frambozendressing (olijfolie, frambozenazijn, peper en zout)
paar sprietjes bieslook
100 g Italiaanse vleeswaren (salami, mortadella, Parma ham, Italiaanse rollade, Spinata romana, fricandeau)
Voedingswaarde per persoon
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: