
Vlees informatie
Kalfsburger is gemaakt van 100% kalfsvlees, de smaak is vrij zacht en combineert goed met verse kruiden en specerijen.
Kalfsburger is gemaakt van 100% kalfsvlees, de smaak is vrij zacht en combineert goed met verse kruiden en specerijen.
Altijd de laatste tips & tricks, feiten en nieuws over vlees ontvangen?
Schrijf je dan snel in!
250 g kalfsgehakt, 2 eetlepels geklutst ei , 1½ eetlepel Nam Pla (Thaise vissaus of neem sojasaus) , ½ kleine limoen , ½ theelepel sesamolie , 1½ eetlepel Red Curry
12 plakken kalfsfricandeau , 1 mozzarellakaasje , 12 blaadjes basilicum , 6 tomaten (gedroogde) , snufje peper (versgemalen) , 12 blaadjes sla (niet al te grote bladeren)
250 g kalfslappen (sukade), 3 eetlepels sesamolie (of 2 eetl. zonnebloemolie en 1 eetl. sesamolie), snufje zout, 1 eetlepel peterselie (fijngehakt), 1 teentje knoflook,
300 g runderpoulet (gaar, of ander (soep)vlees/rund- of kalfsvlees), 2 dl bouillon (bij voorkeur zelf getrokken van rund- of kalfsvlees), 4 takjes peterselie
75 g kalfslever, 1 blik boterham (witte), 2 eetlepels pestosaus, 15 g bloem, snufje zout, snufje peper, 2 eetlepels olijfolie, 15 g boter, 4 dl vleesbouillon (1½ tablet,
100 g kalfsgehakt, 3 eetlepels olijfmayonaise, 1 sjalotje, 2 eetlepels kappertjes, paar druppels worcestershiresaus
8 plakjes bacon (circa 100 g), 150 g varkensfricandeau (kalfs of varkens), 8 blaadjes sla, 2 tomaten (in plakjes), 3 eetlepels boter, 4 eetlepels guacemole (avocadosaus
kalfsstaartstuk (1.00 kilo), water (2.00 liter), ui (1.00 middelgrote), worteltjes (2.00), prei (0.50 kleine), witte peper (6.00), laurierblaadje (1.00), tijm (2.00
Het gehakt vermengen met alle ingrediënten. Vorm het gehakt met schone handen rondom de spiesjes. Plaats de spiezen een halfuurtje in koeling. Steek de BBQ aan het maak
Zacht en mals kalfsvlees! Kalfsvlees wordt wereldwijd gewaardeerd om zijn delicate smaak en mooie textuur. Dat niet alleen: kalfsvlees zit vol waardevolle
Wie grotere porties op zijn bord krijgt en zich bovendien omringt weet door grote eters, zal onbewust meer tot zich nemen dan wanneer die factoren er niet zijn. Dat blijkt uit