Vlees informatie
Kalfsburger is gemaakt van 100% kalfsvlees, de smaak is vrij zacht en combineert goed met verse kruiden en specerijen.
Kalfsburger is gemaakt van 100% kalfsvlees, de smaak is vrij zacht en combineert goed met verse kruiden en specerijen.
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in:
Zacht en mals kalfsvlees! Kalfsvlees wordt wereldwijd gewaardeerd om zijn delicate smaak en mooie textuur. Dat niet alleen: kalfsvlees zit vol waardevolle
1 eetlepel olijfolie, 800 g kalfslappen (of kalfslappen), 1 middelgrote ui (Fijngesneden), 1 stukje gember (Grof gesneden), 1 teentje knoflook (fijngehakt), 2 stengels
200 g paté (room), 200 g olijven (knoflook) , 1 theelepel citroensap , 2 eetlepels kappertjes
Verhit wat olijfolie in een hoge pan en fruit alle groente even een minuut of vijf. Doe dan de kruiden erbij en roer nog even door. Leg vervolgens de kalfstong op de
Dep de kalfslapjes droog en snijd het in flinke stukken. Pel de uien, ontvel de tomaten en snijd ze in parten. Pel en snipper de knoflook. Spoel de kikkererwten af. Week
400 g kalfshaas, 40 g boter (of margarine), 125 g roomkaas (met mierikswortel), 1½ dl kalfsfond (pot), 100 g kerstomaatjes
Klop het ei los met 2 eetl. water in een diep bord. Strooi het paneermeel op een ander bord. Wentel het vlees eerst door het ei en vervolgens door het paneermeel. Verhit
Door de zwezerik eerst te pocheren wordt deze steviger. Daarna wentel je hem voor het bakken lekker door de bloem, zodat hij extra krokant wordt. Zet een schone bak in de
4 kalfsentrecotes, 1 bosuitje, 2 limoenen, 3 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels koriander (verse, fijngehakt), ½ theelepel gemberpoeder
12 plakken kalfsfricandeau , 1 mozzarellakaasje , 12 blaadjes basilicum , 6 tomaten (gedroogde) , snufje peper (versgemalen) , 12 blaadjes sla (niet al te grote bladeren)
Wie grotere porties op zijn bord krijgt en zich bovendien omringt weet door grote eters, zal onbewust meer tot zich nemen dan wanneer die factoren er niet zijn. Dat blijkt uit